Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 952
  • 645
  •   1
Отговори
# 570
Избирам с препоръки или тестване.

# 571
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Грижата за кожата си избирам след обстойна проверка на състава и четене на ревюта. Държа продуктът да е изчистен и максимално ефективен, т.е. да съдържа предпочитаните от мен в момента активни съставки. Предпочитам първо да пробвам с тестери, когато е възможно.

# 572
Обикновено се доверявам на изпитани марки и отзиви

# 573
избирам според състава,вземам тестери и ако ми хареса и кожата ми се чувства добре купувам

# 574
С проба, като цяло е важно за мен.

# 575
-  На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо?
На около 30. Тогава се появиха първите признаци на стареене.

-  Споделете ни как избирате антиейдж продукти за лицето си и какво е важно за вас.
Избирам продукти, които съдържат определини съставки, които се борят с процеса на остаряване - в това число витС, който бори свободните радикали, вит А, киселини.Гледам и да са с добра хидратация.

# 576
Изпробвам антиейдж продукти на различни марки (на тестери) и се спирам на тази, която е най-добра за кожата ми. За мен е много важно козметиката да е качествена.

# 577
  • В градината...
Избирам и според тестовете и резултатите.

# 578
Доверявам се на доказани брандове, ползвам често тестери преди да си закупя продукта.

# 579
Когато е възможно използвам тестери за да преценя дали продуктът е подходящ за моята кожа. Като цяло се доверявам на изпитани марки.

# 580
Избирам най-често от препоръки на доволни от продукта приятелки и познати. Доверявам се и в повечето случай случвам на продукт.

# 581
Използвам само доказали се марки и след проба с тестери

# 582
  • София
Залагам на изпитани продукти, от които съм останала доволна. Важно е кожата ми да се чувства добре

# 583
Избирам нов продукт на база четене на ревюта, но ако има тестер, който да пробвам-предпочитам като метод на избиране.

# 584
С тестване  и препоръки

Общи условия

Активация на акаунт