Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 953
  • 645
  •   1
Отговори
# 555
Интересувам се от съставките, след това избирам според нуждата на моята кожа и отзиви за продукта.

# 556
  • В сбъднатите си мечти :)
Винаги се стремя да използвам една марка дневен и нощен крем, околоочен и серум, защото вярвам, че придукти от една серия работят най-добре заедно. В съдържанието търся пептиди, ретинол , хиалуронова к-на и колаген. Но дори при чудесно съдържание, винаги първо опитвам с тестери ,за да видя как ще се отразят на моята кожа конкретно "Simple Smile

# 557
  • Велико Търново
От скоро, малко преди 30-те. Освен ежедневното почистване на лицето, започнах да използвам и кремове против бръчки.

# 558
  • Велико Търново
Споделете ни как избирате антиейдж продукти за лицето си и какво е важно за вас?
Обичайно се довврявам само на една марка, доказала се във времето при мен. Но ако получа добър отзив за даден продукт от повече от един човек, обичайно съм любопитна да го изпробвам.

# 559
Добрите фирми предлагат тестери.
Това е чудесен начин да изпробваш козметиката и да прецениш дори от едно използване дали конкретния продукт е за теб.Разбира се,съставките на продукта и цената му също са определящи,когато купувам.Най-често се доверявам на изпитани марки и продукти.Когато нещо ми харесва продължавам да си го купувам и за напред.

# 560
  • София
Избирам по няколко начина - препоръка от милата консултантка от аптеката до мен, която има достатъчно наблюдения от много потребители, чрез личен опит (тестери), понякога от една блогърка...

# 561
  • София
Чета отзиви за продукта. Пробвам тестер. Важно е също и продуктът да няма неприятна миризма, като част от натуралните кремове например.

# 562
Когато избирам продукти за кожата си се влияя от следните фактори:
- продуктът да спада към т.н.медицинска козметика. Имам й повече доверие.
- по възможност да включва повече натурални и естествени съставки
- да отговаря на моя тип кожа
- да е доказана марка

# 563
Избирам антиейдж продукти за лице, обикновено след ползване на тестер. Щом усетя, че кожата ми ги понася добре, чувствам лицето си свежо, кожата хидратирана - не се колебая да си взема продукти от съответната марка.

# 564

Вторият ни въпрос за участие е:

Pushpin Споделете ни как избирате антиейдж продукти за лицето си и какво е важно за вас.

Да имам доверие на марката, да ми е препоръчано от човек, на който вярвам и да ми харесват съставките и описанието. Цената разбира се също има значение, но мога да си позволя и нещо по-скъпо щом е за борба с времето, защото младостта няма цена Simple Smile

# 565
Избирам с тестери или по препоръки.

# 566
  • Пловдив
Избирам по съставки, отзиви и най-вече проба-грешка.
За мен е важна да са съобразени с нуждите на кожата ми.

# 567
Проверявам за мнения за продукта.  Марката на избрания продукт е от значение и ако има възможност за проба с мостра.

# 568
  • Бургас
Избирам според нуждите на кожата си,чета ревюта за продуктите и ако има тестери си вземам.

# 569
Чета коментари, ако някои приятел ми препоръча продукта,  но първо опитвам с тестери ,за да видя как ще се отразят на моята кожа конкретно .

Общи условия

Активация на акаунт