Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 959
  • 645
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Избирам след препоръка и тестване. Кожата ми е чувствителна и понакога се обривам от определени кремове.

# 541
  • софия
Обикновено с тестери.

# 542
С препоръка от дерматолог

# 543
  • Габрово
Чета отзиви и препоръки и след това - на принципа проба-грешка. Рядко търся тестери. Simple Smile

# 544
Избирам го след като чета ревюта в различни форуми, гледам какво съдържа и т.н  Важното за мен е да е подходящ за моята кожа.

# 545
Най-често след препоръка, както и след прочетени добри отзиви.

# 546
Не съм избирала антиейдж продукт до момента, но за мен важно е да са за чувствителна кожа.

# 547
Чета мнение, ревюта, съветвам се със специалисти и изпробван с тестерчета.

# 548
Според вида на кожата ми, по препоръка от аптекарката или от някоя приятелка която го е ползвала.

# 549
По препоръки и с тестери.

# 550
Да е хипоалергична и качествена козметика.

# 551
  • София
Здравейте!
Избирам антиейдж продукти за лицето според - марката, на която се доверявам, по препоръка на козметик или приятелка, която ползва дадения продукт.

# 552
  • Варна
Харесвам продукт по марка и описание, чета отзиви и се съобразявам със съветите на аптекаря. При късмет оставам доволна /имала съм и несполучливи покупки/.

# 553
Най- вече по препоръки, с тестери, описание

# 554
Споделете ни как избирате антиейдж продукти за лицето си и какво е важно за вас. - Препоръка от приятел, препоръка от консултант в аптеката и общо взето на принципа проба-грешка Wink

Общи условия

Активация на акаунт