Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 962
  • 645
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ползвам тестери, но те не могат да покажат как ще действа даден продукт с натрупване. Чета отзиви, но и те са индивидуални и не е сигурно дали са съотносими с нуждите на моята кожа. Чета описание на продуктите и имам любими марки, на които вярвам. Харесвам продукти с витамини.

# 526
Pushpin На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо?
На около 28. Преди това не мислех, че има толкова нужда от грижа.

Pushpin Споделете ни как избирате антиейдж продукти за лицето си и какво е важно за вас.
Избирам между продукти на доказани марки, чета ревюта, пробвам тестери. Важно е как действа на кожата.

# 527
  • Пловдив
Чета мнения, вземам тестери и накрая купувам. Гледам козметиката, която ползвам да е качествена.

# 528
Основно спрямо възрастта и нуждата на кожата. При наличие на тестери, предпочитам първо да изпробвам продукта.

# 529
Избирам с проби, тестери и препоръки на хора с моя тип кожа.

# 530
  • София
Чета мнения, търся тестери и марката да ми вдъхва доверие с името си.

# 531
Според типа на кожата ми и с тестери. Този тип продукти не са евтини и няма смисъл да купувам нещо, което няма да ми понесе.

# 532
На 30 започнах да обръщам повече внимание каква козметика ползвам за лицето се.Преди да взема нещо внимателно прочитам описанието и информация в мрежата за даден продукт

# 533
Все още не използвам такива продукти

# 534
Избирам на принципа на проба и грешка, а ми е важно усещането, което кремът ми оставя.

# 535
Избирам антиейдж продуктите за лица съобразно моментното състояние на кожата си и се старая да използвам дневен, нощен  и продукт за опорочен контур. Старая се тези продукти да са закупени от аптечната мрежа, а не от дрогириите. Избирам ги на база тестери в малки сашенца/ако имат такива/, защото ми се е случвало да купувам продукти които ми дразнят кожата и не мога да използвам.

# 536
  • София
Избирам антиейдж продукти за лицето според марката и описанието на състава. Важна ми е възрастта за която са предназначени. Не винаги имам възможност да пробвам с тестер, затова се случва да избера и неподходящи за моята кожа. Много уважавам медицинската козметика. Стремя се да си купувам  антиейдж продукти за лицето предимно от аптеки.

# 537
  • София
Избирам антиейдж продукти за лице според нуждите на моята кожа. Пробвам от тестер или купувам малка опаковка, ако е ефективен с качествени съставки вземам в пълен размер. Ползвам серуми, нощен, дневен и околоочен крем подходящ за моята възраст.

# 538
  • София
Dart На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо?
На около 30. Преди това само се разгримирах вечер.

Dart  Споделете ни как избирате антиейдж продукти за лицето си и какво е важно за вас.
Избирам между продукти както на доказани марки така и на новопоявили се. Винаги питам за тестери, чета отзиви в нета. Важно за мен е кожата ми да се чувства добре, да диша и да ухае приятно.

# 539
Подбирам антиейдж продуктите според моята възраст и дали са подходящи за кожата ми .

Общи условия

Активация на акаунт