Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 974
  • 645
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Важно ми е да няма вредни съставки и поне минимален ефект да има.

# 511
Избирам най-вече според състава! Имам доста чувствителна кожа и с годините се научих да избягвам определени съставки, които знам, че няма да й понесат.

# 512
Основно от реклама, блокове и по препоръка в аптеката.

# 513
  • Nesebar
Задължително купувам от аптека и с консултация с фармацефта

# 514
Антиейдж продукти избирам след като изчета състава и действието на продукта. След това търся информация и мнения и тогава избирам кой да ползвам.

# 515
  • Пловдив
Аз като цяло избягвам антиейдж продуктите, защото имам много чувствителна кожа, а и съм чувала някои доста създаващи ейдж неща за тях, но при избор на козметични продукти обръщам внимание на състава, който е посочен, а също така голямо внимание обръщам и на мненията на определени хора, ако вече са ползвали продукта

# 516
  • Варна
Чета препоръки из нета, но не от платени инфлуенсъри, а от реални потребители във форуми и оставили отзиви под съответния продукт. Запознавам се подробно със съставките и качествата им. Искам тестери. И пробвам.

# 517
  • София-Младост
Избирам на базата на препоръка и/или тестване.

# 518
За мен са важни отзивите за даден продукт, както и цената. Някой път купувам и когато ми допадне описанието и взимам да пробвам.

# 519
Избирам крема  да е с някои от вече доказаните работещи в тази насока съставки като пептиди, колаген, хиалуронова киселина, серамиди, коензим Q10,витамин С.

# 520
  • София
При препоръка и ако ми хареса тестер.

# 521
  • София
Избирам с тестери, отзиви и препоръки. Важно е продуктът да ми пасне добре и да има доказани антиейдж съставки като Q10 и други.

# 522
  • София
Обикновено избирам на базата на препоръка или след проба на продукта

# 523
Избирам след препоръка и задължително  тестване на продукта.

# 524
Избирам го с тестери . Важното за мен да е достатъчно хидратиращ и подходящ за комбинираната ми кожа.

Общи условия

Активация на акаунт