Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 977
  • 645
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Съобразявам се с нуждите на кожата си и с напътствията на консултантите. За да съм сигурна, че някой продукт е подходящ за мен, предпочитам да пробвам и тестер.

# 496
Избирам продукт, като съобразявам състоянието на кожата, сезон /топло или студено време е/, марка, качество, съставки, желан ефект.

# 497
Избирам с препоръки или тестване.

# 498
Избирам продукта по препоръка или чрез тестери, ако успея да си намеря

# 499
  • София
Доверявам се на известни марки, разбира се водя от съставките и действието им.

# 500
Според ревюта и след тестер избирам козметика.

# 501
  • Велико Търново
Задължително вземам тестер, защото кожата ми е чувствителна. За мен е важно тези продукти да са хипоалергенни и без парабени.

# 502
  • София
Избягвам хидратиращи кремове, защото установих, че не ми влияят добре. Получава се запушване на кожата и става на ситни капчици.
търся кремове, които да не са прекалено гъсти и мазни - лесно да се нанасят и да не лъщи кожата след употребата им, същевременно да не са и прекалено редки и течни.

# 503
По препоръки, с тестери, описание и проба.

# 504
Гледам съставките и това дали ми понасят на кожата, чета отзиви в интернет.

# 505
  • При децата ми
Избирам според съставките на продукта, вземам тестери, и/или по препоръка.

# 506
пробвам най-често, понякога разпитвам и приятелки, но по-често се доверявам на интуиция Simple Smile

# 507
  • София
Подбирам антиейдж продукти за моята кожа след тестване, имам проблемна кожа и не всеки продукт ми подхожда. Основното е крема да е с лека текстура, да се разнася лесно и да има ефект от използването му.

# 508
Първо с препоръки после с тестери и накрая това което ми пасне най - добре на кожата .

# 509
Доверява се само на доказали се марки.

Общи условия

Активация на акаунт