Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 979
  • 645
  •   1
Отговори
# 480
  • Ямбол
Обикновено купувам "на сляпо", когато харесам състава на даден продукт.

# 481
Обръщам най-голямо внимание на състава, проверявам съставките, чета ревюта.

# 482
По-известни марки и проба-грешка.

# 483
  • Елхово
По препоръки, с тестери, описание и проба.

# 484
  • Пловдив
Избирам с  тестери или препоръки

# 485
Избирам анти ейдж продукти, след проучване на състава и мненията от потребителите. За мен е важно да са с повече естествени съставки, предпочитам по-екологично ориентирани и отговорни компании.

# 486
В повечето случай съм на принципа проба-грешка. Рядко попадам на тестери, но понякога от рекламите избирам какво да пробвам .

# 487
  • Сливен
Пробвам тестери и ако ми хареса си купувам.

# 488
Чета отзиви и коментари, понякога вземам тестери. Предпочитам продукти с натурални съставки.

# 489
  • у нас
Чета информация и мнения за продукта, който съм си избрала. Понякога използвам мостри.

# 490
  • София
Чета състава и задължително взимам мостра за проба, защото имам чувствителна кожа.

# 491
Някоя приятелка,или козметичката или фармацефт ако ми похвали някой продукт,взимам си тестер и пробвам.Ако ми хареса купувам.

# 492
  • София
Обикновено обсъждам с фармацевта от какво имам нужда - антиейдж, лека текстура, за предпочитане дневен крем. Обикновено получавам тестери на две или повече марки, като в крайна сметка се съобразявам с цената и с другите продукти, които в момента употребявам - измивни, тоник и др.

# 493
С препоръки и тестери.

# 494
Използвам тестери, това е най-добрият начин да проверя резултата от продукта. По препоръка от приятел също.

Общи условия

Активация на акаунт