Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 980
  • 645
  •   1
Отговори
# 465
По препоръки, с тестери, описание и проба.

# 466
Чрез проба-грешка.

# 467
  • in Wonderland
По препоръки, с тестери, описание и проба.

# 468
На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо?

Бях на 21-22 години. Винаги съм имала много чиста кожа, но тогава за първи път започнаха да се появяват разни несъвършенста. Преди това не се сещах особено за нищо по-различно от почистване и някакво кремче.

Как избирате антиейдж продукти за лицето си и какво е важно за вас.

Чета ревюта, следя и теми за козметика в този форум. При възможност пробвам и различни тестери. А понякога чисто импулсивно и на принципа проба-грешка.

# 469
Избирам обикновено подведена от някоя реклама за неустоими резултати.

# 470
Обикновено търся мнения и отзиви, доверявам се и на препоръки. За съжаление ми прави впечатление, че в някои аптеки или тестерите бързо свършват, или не желаят да ги предоставят (а после се предлагат в сайтове за продажба), така че рядко мога да се добера до тестер. Затова няколко пъти ми се случва да закупя продукт, който да се окаже, че не е подходящ за мен.

# 471
От скоро започнах да използвам такива продукти. Обикновено се доверявам на препоръка на приятелка или на принципа проба-грешка.

# 472
Основно опитвам да се ориентирам по съставките, препоръки и коментари от познати или продавачи не ми помагат. Подпитвам и за мостри понякога, но е трудно да получиш, а и с толкова много продукти как да ги пробваш всичките.

# 473
Трябва да имам доверие в марката и продуктът да бъде на достъпна за мен цена. Взимам тестер и ако остана с добро впечатление  - купувам.

# 474
Първо се консултирам с дерматолог и с лицата в аптеката. След това обикновено ползвам тестер, за да видя дали няма да има негативен резултат върху кожата ми. Ако всичко е наред и съм доволна си купувам опаковка.

# 475
Понякога ползвам тестери, понякога по препоръка на консултантка в аптеката.

# 476
За мен е задължително козметичните продукти да бъдат само с натурални съставки. Избирам най-вече чрез тестери.

# 477
Когато реша да сменям анти ейдж грижата си, чета ревюта, коментирам с приятелки, консултирам се с консултантите към марките. Спирам се на два продукта, сдобивам се с тестери (което понякога не е много лесно), пробвам и така решавам.

# 478
  • София
Избирам по препоръка. Предпочитам първо да тествам, защото съм с чувствителна кожа и често правя алергични реакции. Това налага да съм внимателна към нови продукти.

# 479
Ако имам възможност първо пробвам тестер, ако нямам, минавам на принципа проба-грешка.

Общи условия

Активация на акаунт