Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 981
  • 645
  •   1
Отговори
# 450
Пробвам тестери и ако ми хареса, купувам.

# 451
  • Велико Търново
След като съм пробвала тестер, или ако продуктът не е скъп вземам за проба и без тестер.

# 452
Избирам с препоръки, съставки и тестери

# 453
Често по препоръки и описания. Обичам да изпробвам нови продукти. Като цяло кожата ми не е чувствителна и мога да си позволя да опитвам различни продукти. Разбира се имам и фаворити, които поддържам постоянно вкъщи.

# 454
Най-често на принципа проба-грешка.

# 455
  • Варна
Да са подходящи за моят тип кожа. Търся информация в подходящи източници в интернет.

# 456
Избирам на принципа проба-грешка,  най-вече първо пробвам от тестер и тогава купувам ако ви пасне на кожата.
Важно е за мен да попадна на продукт точно за моя тип кожа, повечето пъти е доста трудно 😉

# 457
Водещото при избора  са нуждите на кожата ми. Също и сезона - лятото наблягам на хидтатиращи продукти и слънце защита, зимата на по- богати продукти. Понякога се налага да търся и съвет или чета отзиви.

# 458
С мостри, ако ми харесва - купувам.

# 459
  • Сливен
Ако мога вземам тестери иначе ако харесам продукт първо чета мнения  и понякога е на принципа проба -грешка.

# 460
  • София
С препоръка на приятел или консултант в аптеката.

# 461
Първо опитвам тестери, а ако нямам възможност - чета в интернет и търся коментари, а накрая пробвам как влияе на самата мен.

# 462
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Първо взимам тестенри и ако ми хареса купувам

# 463
Купувам тестери и, ако ми хареса купувам пълноразмерен продукт, или пък се доверявам на компетентно мнения на някоя дама във форума.

# 464
Избирам обикновено от аптеки, когато ме консултират.

Общи условия

Активация на акаунт