Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 982
  • 645
  •   1
Отговори
# 435
  • на последния етаж
Избирам посредством тестери. Важното е да са подходящи за нуждите ми и да не дразнят кожата ми.

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 21:34 от Лита

# 436
Само с тестери ако антиейдж продуктите са на по - висока цена, защото не обичам да си давам парите на вятъра, плюс че имам много чувствителна кожа и са много малко продуктите, които ми понасят. Не се зачервявам или обривам, но ме сърби кожата нетърпимо когато сложа нещо с дразнещи съставки. Но за по - евтините продукти съм склонна да се доверя на чуждо мнение, което не е спонсорирано.

# 437
  • оттам, откъдето започва България
Избирам антиейдж продукти, подходящи за кожата ми. Чета мнения, ревюта и ако имам възможност ползвам първо тестери. Не робувам на марки, важното е кожата ми да се чувства добре.

# 438
Избирам изпитани марки, кожата ми е не е проблемна към различните продукти като цяло...

# 439
По препоръки (най-вече чета бг мама), с тестери, описание, съставки и проба!

# 440
  • в голямото село
Чета ревюта, мнения, отзиви.  Във форума също преглеждам за мнения. Ако  разбира се мога да намеря тестери на желания от мен продукт пробвам предварително. Не на последно място определящи са марка и  цена на продукта.

# 441
Взимам си тестери и избирам подходящата грижа според възрастта и състоянието на кожата ми.

# 442
  • Стара Загора
За мен е важно да хидратират в дълбочина и да съдържат хиалуронова киселина. Избирам плътни формули, които също подхранват. Чета отзиви и пробвам.

# 443
Чрез препоръки в аптека👍 отзиви, тестер.

# 444
  • Пловдив
Препоръки и тестване.

# 445
При възможност първо вземам тестер. За мен е важно продуктите да са с лека текстура, да не омазняват излишно и, разбира се, да действат за това, за което са предназначени.

# 446
Взимам тестери, ако ми понесе на кожата си купувам.

# 447
  • Стара Загора
Започнах с анти ейдж продуктите на 30 години, защото имах суха кожа, която направи бръчките по-видими.
Избирам продукта според сезона, според марката и според желания ефект, в случая този сезон имам нужда от избистряне на тена и изглаждане на кожата.
Не се доверявам на мнения, всеки е с различна кожа. Ако има тестер, тествам и харесвам/ не харесвам.

# 448
Избирам ги с помощи на продавачите, като предварително използвам мостри и ако ми понесе на кожата, след това си купувам продукта.

# 449
  • Пеликания
Чрез доста проби, докато не намеря най-подходящия продукт за моята кожа за определения сезон. Зимата имам нужда от повече хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт