На море в Гърция 2019-VI/2020

• 59 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Благодаря за предложението.  Hug

# 271
И аз предлагам Керамоти - хубав, огромен плаж, има къде се хапва вкусно... малко скучно идва селцето, пълно е със сънародници, но пък за спокойна семейна почивка с деца става Simple Smile

Пълно и с мнооооооооооооого комари. Няма кътче в Северна Гърция дето да не е пренаселено . Не забравяйте , че на 1/2 БГ , цяла  Сърбия , Македония , Босна и Херцоговина и хилядите рускоговорящи чартъри това е най - близкото море !
Миналата година бяхме в Керамоти през май и през септември. Мамка им и комари сигурно съм ги стресирал, защото видях само 2 през септември. Верно, че бяха мнооооооооооооого.  То и за Камчия разправят, че са като хеликоптери, но за 12 години имам 2 ухапвания. Идеята ми е, че не всяка година, а и не навсякъде в дадено населено место е "пълно" с комари.

# 272
Ето още няколко критски компании, които съм разглеждала и съм си записала навремето, но не съм ги ползвала и дори, честно казано, не помня коя с какви условия работи. По твоя въпрос, може би има значение, че се опитваш да направиш резервация в топ пик сезон; а може и да им е рано.
https://autoclubrent.gr/
http://sunnyrentacar.gr/
https://www.autoclub-rentals.gr/
Благодаря Ви отново !

# 273
  • Дивия Северозапад
Аз май се ориентирах към  тази област Марония. Хотелът ми направи много изгодна оферта HB за 3-ма възрастни, а и съм с три деца. Много ли е зле плажът, имате ли представа?

# 274
Плажът не става на Мароня,около 6 км .на запад има много добро място ,не идеално ,но е подходящо и за вас и за децата.Плажът до хотела е на доста едри камъчета и дори трудно се ходи бос.

# 275
  • Бургас
Здравейте! Има ли сред вас някой който е резервирал вила в Гърция чрез обява в ОЛХ? Попаднах на няколко обяви за такива вили в северна Гърция,където можем да се съберем 3 семейства с деца. Благодаря ви предварително.

# 276
Здравейте! Има ли сред вас някой който е резервирал вила в Гърция чрез обява в ОЛХ? Попаднах на няколко обяви за такива вили в северна Гърция,където можем да се съберем 3 семейства с деца. Благодаря ви предварително.
Ако е вила Хермес в Каливес, не се лъжете. Бях резервирала преди 3 години и вместо 7 останахме 2 дни. Такава мизерия и мръсотия....

# 277
  • Дивия Северозапад
Плажът не става на Мароня,около 6 км .на запад има много добро място ,не идеално ,но е подходящо и за вас и за децата.Плажът до хотела е на доста едри камъчета и дори трудно се ходи бос.
Къде е това мясо на 6 км западно?

# 278
Здравейте,
Искам да попитам посетилите вече Лимнос. Поради това, че разписанието на фериботите излиза доста по-късно, как процедирате? Ако оставя избора на място за настаняване за тогава, ми се струва че ще е късно. В другият случай пък не знам дали ще мога да мръдна датите на резервацията с някой ден. Набелязали сме някои места и от Букинг, а и от другаде, но не знам как да постъпя.

# 279
  • софия
Моите резервации са директно с избраното място и се уговаряме, че след излизане на разписанието ще потвърдим окончателните дати. До сега не е имало проблем.
Разписанието на феритата до Лимнос е едно и също всяка година, но никой не може да гарантира, че няма да има промени.

# 280
Разписанието на феритата до Лимнос е едно и също всяка година, но никой не може да гарантира, че няма да има промени.
Това. На 1-ва страница го има за 2019-а, така че можете да си направите примерна сметка. А ако има драматични промени в последния момент (обикновено няма) - като цяло домакините проявяват разбиране и са отворени към преместване на резервациите с ден заради фериботите, стига да договорите достатъчно рано тази опция (и да имат свободна стая, ако искате допълнителен ден напр.) На мен не ми се е налагало, бях си планирала нещата добре, но познавам хора, които са предоговаряли дати за Лимнос специално с този мотив.

# 281
И аз  си мислех това, но все пак да попитам.
Мислим да отседнем в столицата и оттам да обикаляме плажовете и другите интересни места. Младежта иска нещо по оживено с възможност за вечерни разходки. Ако някой от Вас има нещо изпитано в Мирина моля да сподели. Може и на лични, а най-добре направо в темата за да се възползва и някой друг.
Благодаря предварително!

# 282
  • София
Когато планирах пътуването до Икария през 2018г. и аз ползвах за резервациите на нощувки разписанието от предходното лято, но избрах настаняване с опция за безплатно анулиране и по възможност -  без капаро. След като през януари обявиха новото разписание (което повтаряше почти на 100% това от предишното лято), а през март стартира и продажбата на билети, купих веднага и си мислех, че всичко е ОК. Точно тогава обаче Blue Star придобиха Hellenic Seaways и в последния месец преди пътуването направиха драстични промени по разписанието. Доста изнервящо беше, още повече че информацията беше оскъдна - явно и служителите не знаеха какво точно ще стане. Слава Богу, при мен се наредиха нещата и успяхме да реализираме пътуването с козметични промени по програмата. Затова спомогна и възможността за безплатна анулация. Така че ако правите предварителни резервации, винаги поемате известен риск и аз съветвам този риск да е в граници, които може да преглътнете. Иначе може да стане доста разочароващо. Наистина по островите хората са доста разбрани, защото знаят какво е плановете ти да зависят от ферибота, но все пак няма гаранции как ще се развият нещата, а в последния момент промените струват много нерви (поне при мен е така).
Все пак пожелавам плановете на всички за идното лято да се сбъднат и да няма неочаквани изненади!

# 283
  • София
Здравейте, търся препоръка за място, на което да отседнем на Пелион лято 2020. Три семейства сме с поотраснали деца. Хубаво е да е на брега, но не е задължително. Да е спокойничко, но да има поне 2-3 таверни на пешеходно разстояние, че да не се изтрепваме вечер кой пие и кой кара Simple Smile . Ще ми се да е нещо от типа на Marianthi apartments, които ги похвалихте по-горе, но пък те не ми отвръщат на нито един от каналите, по които ги спамя.  Препоръки и за това, в коя част да отседнем също са добре дошли. Благодаря предварително на включилите се !

# 284
  • София
Здравейте, търся препоръка за място, на което да отседнем на Пелион лято 2020. Три семейства сме с поотраснали деца. Хубаво е да е на брега, но не е задължително. Да е спокойничко, но да има поне 2-3 таверни на пешеходно разстояние, че да не се изтрепваме вечер кой пие и кой кара Simple Smile . Ще ми се да е нещо от типа на Marianthi apartments, които ги похвалихте по-горе, но пък те не ми отвръщат на нито един от каналите, по които ги спамя.  Препоръки и за това, в коя част да отседнем също са добре дошли. Благодаря предварително на включилите се !

Ние бяхме отседнали тук миналата година септември. Имат малко плажче пред студията, каменисто е, но е екстра за следобеден плаж, а залезите са невероятни.

http://zouzoulasfiloxenia.com/en/koralia-accommodation

Общи условия

Активация на акаунт