Бебоци, като зайчета с подскоци-НОЕМВРИ приближават и в коремчетата шават

• 16 221
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Точка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!! МНОГО ЩАСТИЕ И ДА СЕ РАДВАТЕ С ТАТКОТО НА ЕДНО МАЛКО СЛАДКО МОМЧЕНЦЕ!!! И моята мама днес има рожден ден!

Добре дошла Евита! Шехеразада- честита ти мома.

Някой питаше за име- ние сме си го измислили още от преди да забременея- Неда ще е!
Ние с таткото сме женени, но знам, че когато няма брак трябва таткото да припознае детето като го декларира писмено пред нотариус- струва 3 лв. После с двете лични карти и въпросното нотариално заверено удостоверение се записва детето- не е нужно да се чака изписването - аз раждах в Шейново- там има регистратура в приземния етаж- в някои други градове пък таткото ходи в общината.. Има ли мами, които искат да запишат бащиното име без приставката -ов. Мойто момче е Ран Момчил  и минахме през девете кръга на ада докато успеем да го запишем както искаме- сега като си представя, че ще минем през същото и ми се повдига! Добре, че поне не са сменили кмета на общината, че вече имаме опит с него

benighted, на мен миналия път в края на 9 месец ми се появиха едни петна на носа, който междудругото стана огромен- носа имам впредвид- но ми минаха ей така, от само себе си без да им правя нищо някъде 2 седмици след раждането- но по принцип знам, че може да се маже с някакво кремче за лице с лимон за избелване

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 22:36 от Mamma

# 151
  • София, Дианабад
Здравейте  - добрах се най-накрая до компютър!  Grinning Grinning
Много весело е станало тук и много се разхубавявате дружки.  Grinning Grinning Grinning Не искам да чувам за никакви депресии, че влияят зле - само усмивки!  newsm47
И аз трябва да прибавя нова снимчица от разходка в Ловеч, аама съм едно кюфтеце спрямо вас  - една пухкавка   newsm53 newsm53 Но не се замислям, чее... и аз депресийки после, а не може Grinning

Честит рожден ден, Точка! Много хубави мигове да имаш още през живота си и един от най-хубавите да е през ноември!

Хайде пак ще пиша, че сега съм гладнаа  - и с тези банички тук ме заразихте!

# 152
Точка, честит рожден ден и от мен - много здраве, щастие и любов!!!!  bouquet Давай пастите насам, като гледам май всички сме освирепяли от глад  Joy

# 153
 nbirthday  Точка, Честит Рожден Ден ! Много усмивки, здраве и късмет ! И едно хубаво ноемврийско бебе !

benighted, през полседния месец от миналата бременност ми излезе едно такова петно - след раждането не ми мина и го мазах с крем против петна, чак тогава се махна. Сега пак се появи + още едно от другата страна, явно така ще е с мен през бременностите ми. Сега си мажа лицето с крем с СПФ 20 и се надявам да няма повече, а тези знам, че с третиране ще се махнат след време. Ще ти пиша в ICQ с кой крем ги мазах. Peace
/момичета, подигравайте се вие, не стига, че дебелеем, не стига, че на дойни крави приличаме, ами и се петнйосваме - после що сме депресирани...  smile3515 /

За пикника - така явно няма да се разберем - затова казвам : неделя , Камбаните, 11 ч. Възражения се приемат само, ако са в комплект с предложения !!!

# 154
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТОЧКА!!! Пожелавам ти цялото щастие на земята, много любов и късмет!!!  newsm51

Момичета, както си бях направила стройна програма отпуска - болнични - майчинство, според която трябваше да ходя още 2 седмици и малко на работа, изведнъж хората, които гоня от година и нещо се разработиха... и почнахме от вчера следобед с опитите. Гадното е, че охлаждаме образците с етанол/пропанол и течен азот, и се надишвам много със спиртни изпарения... Сега се чудя дали да не се покрия, защото в гугъл четох едни страшни неща за пропанола... Някоя мама може ли да ме посъветва нещо конкретно? Благодаря предварително!   bouquet

Цвети, как ти завиждам че си извън София... Не се дразни от свеки - ако можеш не и обръщай внимание Wink.

Добре дошла на новата мама! Аз вчера поканих още една, но явно е от срамежливите... Wink.

Шехеразада, добре дошла в момичешкия отбор! И, както и Цвети каза, накрая ще видим на кой няма да са познали...  Laughing

# 155
Точка, честит рожден ден! С пожелания за здраве, щастие, любов, лека бременност, здраво бебче на есен, щур купон довечера, и много положителни емоции през следващата година!   bouquet

# 156
бройте ме на пикника, но може ли да попитам къде точно на камабаните- аз там съм ходила преди много години и не си спомням пейчици и т.н както разказва benighted.. иначе ще взема и татито и Ран

# 157
   Цвети, преди да се качиш съвсем където са Камбаните има малък паркинг в дясно от пътя и там в горичката има каменни масички и столчета! Лошото е че тоалетните са малко далечко и не се препоръчват за използване! Но пък гора - бол  Mr. Green!
   Роси, моя приятелка е химичка и ако искаш ще я питам! От нея знам че работата с химикали е много опасна за самия човек, пък какво остава като си бременна! Според мен твоята работа трябва да се води вредна и опасна и самите ти работодатели трябва да те "гонят" от там, знаейки че си бременна!

# 158
   Роси, тази среда със сигурност е вредна..Трябва да се махнеш!!! Аз работех в операционна, и газовете са противопоказни - веднага ме "изхвърлиха" от там като разбраха, че съм бременна..Едва ли при теб са полезни.
   Аз живот и здраве ще проуча как да дойда на пикника..ще се разберем ли какви манджи да носим, аз предлагам да импровизираме, всеки от всичко по малко...
 Tada Wine Glass  food002 newsm35

# 159
Чета ви и едновременно с това унищожавам цяло козуначено руло с мармалад. Много вкусно........  
Днес ходих да си избирам роклички в един индийски магазин. Награбила съм си 5-6 рокли и чакам пробната да се освободи, идва една продавачка и ми казва - извинете, синята рокля е за бременни. Тъкмо и обясних, че точно такава ми трябва и след малко пристига друга продавачка - извинете, тази рокля е за бременни. Айде и на нея обяснявам... Иначе си купих 2 рокли, май това е най-удобното облекло в това ми състояние.

# 160
Ами хич, ама хич не се подигравамe Twisted Evil
Та нали вече имам чувството че ще стана Тали-пъпката  Joy  . Имам си 3-4 дето имам чувстото че никога няма да изчезнат. Аха, да се скрият и пак се появяват...
Аз пък сe уредих с много удобни дънки за бременни  Hug - и то със съвсем нормален вид, а не като повечето. Изобщо има смисъл от дрешките за бременни явно. Ама сърцето ми се къса когато ги купувам, като знам, че после тези дрехи няма да имам какво да ги правя ...

# 161
  • София
затрих толкова писане Cry

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 18:12 от grig

# 162
... таткото да припознае детето като го декларира писмено пред нотариус- струва 3 лв. ...
Понеже и ние не сме женени Wink, току що обясних на таткото , че бащинството ще му струва 3 лв.    много яко   Joy
Тъй като повечето вече сте се виждали, споделете и с нас, останалите простосмъртни , какво работите , че звучи интересно... химикали.... операционнна...
пък за любопитството и котката нали знаете Wink

# 163
Хих,днес съм в приповдигнато настроение - сякаш ставам на 17 и вие тук сте супер веселки и допълнително ме карате да се хиля пред монитора.Пораздразних ви с  тия пасти - бас ловя,че повечето ометоха по парче ,две,както и аз между другото-ама днес всичко ми е позволено!
 newsm55Аз също не съм бракувана - уж от мен зависело,ама не иска ли аз да му направя предложението,а?!Не, че бленувам - особено в този момент с това шкембе #CrazyАко слушка,догодина ,на есен - може пък и да се дам JoyМай сметките ми са без кръчмаря правени,ама нейсе...
За довечера планувам почерпка с няколко семейства  и смятам да се облека като човек,колкото и усилия да ми коства Crossing Arms.Доста работа ме чака,затова изчезвам...
Още веднъж благодаря за вниманието и милите пожелания- всички са прекрасни и сигурна съм,че са искрени.И аз ви ги пожелавам от все сърце!    bigdance2

# 164
затрих толкова писане Cry
Що бе, grig, много хубави ги беше надраскала? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт