Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите и какво е нормалното количество на тях?
Мога ли да получа болничен от моя личен лекар до началото на майчинството?
Какви са тези болнични за платено лечение и как мога да си сменя гинеколога?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите и какво е нормалното количество на тях?
-
Мога ли да получа болничен от моя личен лекар до началото на майчинството?
Да, можете да получите болничен от вашия личен лекар до началото на майчинството. Ако вашият личен лекар ви издаде болничен, той ще ви го заплати, но това не означава, че не можете да получите болничен от него без да плащате. Ако имате оплаквания и се чувствате натоварени, можете да поискате болничен от него без заплащане.
-
Какви са тези болнични за платено лечение и как мога да си сменя гинеколога?
-
Как мога да получа болничен и какви са изискванията за него?
-
Какви са някои от темите, обсъждани в публикациите?
! За протокола и аз ще отбележа моето занятие - в момента работя като SAP консултант. Работата ми е много динамична и интересна, работя с готини млади колеги. Постоянно съм в нета и от два дни с голям интерес често влизам във Форума и ви чета. Завършила съм МИО в Свищов. Ами това е накратко .
. Здрава булка излязох
. Дано и при вас всичко да върви леко. Нямаме търпение да разберем какъв ще е пола на бебочето ни
. Аз искам да е момиче, мъжа ми момче.. Но май той ще остане разочарованият ако съдя по предположенията на моте раждали приятелки... След седмица-две планирам да отида при доктора за да потвърди
..
!
-но при мен надделяват прогнозите за момче;а за албума-отиди на първа страница,след имената на ноемврийките,Цвети е сложила заглавие НАШИЯТ АЛБУМ-кликваш върху него и разглеждаш

!!!!Ще уговорим среща на младежите-колко му е
.Ти се пази и почивай повече!
Много здраве и щастлив семеен живот!
Така ли се забравя че снаха ти е бременна???