На пазар във Варна - Тема 54

• 34 886
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • In transit
Аз май напоследък само питам Grinning
Може ли препоръка за хубав магазин за мебели? Търся спалня с вградени чекмеджета.
Икеа. Имат няколко модела.

# 76
Къде Има декоративна козметика на Lumene ?

# 77
  • Варна
В Лили дрогерии. Поне в този на Владислав съм пробвала Бб кремове.

# 78
Къде да отидем на разходка за през деня в неделя - Барите, Калимански Хан?  Кои места бихте препоръчали извън града и не много далеч? Чудих се и за Провадия, крепостта Овеч ако е хубаво времето.
Търся малко спокойствие и малко бягство от лудницата в града.

# 79
  • Варна
Съчетаваме Мадарски конник с хапване във вила Булгара, село Кюлевча. Малко р далеч, но си заслужава. Балчик, Каварна, Калиакра също са ни любими дестинации. Ако е хубаво времето, на Барите става лудница и е препоръчителна резервация за обяд. Шерба също е много хубаво за разходка, кухнята им е добра.

# 80
  • ВАРНА
В село Манастир до Провадия има скален манастир,който е и леснодостъпен и е чудесен за пешеходен туризъм.Ние сме големи почитатели на скалните манастири,а такива в района има много.Мога още да споделя при интерес.

# 81
  • Варна
На нас Калимански хан много ни хареса, но през уикенда не го дават особено хубаво времето.

# 82
  • Варна
Аз ще бъда благодарна за подробности за скалния манастир. Колко се върви пеш, какъв е пътят, сенчесто или слънчево ли е? Лесно ли се открива?Simple Smile

И аз все съм в търсене на пътеки за разходки край Варна, пътеките покрай Аладжа са хубави, но в слънчево време там е сенчесто. През пролетта и есента е приятно много.

Шерба ми е много любима дестинация за еднодневна приятна разходка. За мен това е най-спокойното и красиво място. Около час и нещо в посока е равна пътека до язовир Елешница от Шерба. После може да релаксирате в приказния двор, в заведението.

Преди официалния вход на Мадарския конник, малко преди тоалетните, започва екопътека, която е с леко катерене в един момент, но кратко. През пролетта е страшно красиво горе, ириси цъфтят навсякъде.  Върви се по равен път през горичка 15 минути, плавно катерене до платото, минава се покрай малка пещера. Горе е поле и се стига до крепост, от там слизаме по стълбите на Мадарския конник, минаваме край него. Малко пролетни кадри, от началото на април, различни години:

Барите също ни е дестинация за разходки. Първо вървим в гората, от паркинга се тръгва напред, заведението остава вдясно, има пътека с маркировка и табели на места, равна, стига се до място за пикник с беседка, около час в посока май беше. Дворът на Барите е много приятен, винаги си намираме място из него.

На Калимански хан ни харесва заради детето, там не съм разбрала да има пътеки за разходки, просто релакс в двора им, животинките са радост за детето.

Вълшебният извор ми беше любимо място, но откакто спряха достъпа до частта с животните, загуби от чара си, лоша кухня. Не знам актуална ли е тази забрана.

Приятно е доста и на крепостта Овеч.

# 83
Къде във Варна могат да ми продадат обработен дървен работен плот приблизително 180 на 80. Тези от Икеа не ми вършат работа, не искам MDF и т.н. в най-лошия случай слепено дърво. Да не е на някаква космическа цена.

# 84
  • ВАРНА
Манастири
Скрит текст:
http://www.entusiasti.net/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D … 0%B5%D0%BF%D0%BE/ а от този блог на наша съгражданка черпим идеи за пътешествия не само близки,но и далечниhttps://outingtoursbycielo.blogspot.com/2014/04/tour-56-2014.html?m=1[Ние подходихме от Провадия и влизайки в селото мисля,че втората отбивка взехме.Просто питайте,наистина е лесен прехода\spoiler]

# 85
  • Варна
Къде във Варна могат да ми продадат обработен дървен работен плот приблизително 180 на 80. Тези от Икеа не ми вършат работа, не искам MDF и т.н. в най-лошия случай слепено дърво. Да не е на някаква космическа цена.

Попитах моя приятелка, която се занимава с производство на мебели, но в друг град. Каза, че такъв размер цял няма как да има, ако има някъде, ще е с космическа цена. В Салекс мисли, че имат 410 см на 60 см, може и на 90 см да го има, но е с лепене на парчета дъб, както е навсякъде. Дано е някаква насока.

Много благодаря за линковете за манастирите!

# 86
Здравейте, h&m взимат ли все още стари дрехи и какви бяха условията?

# 87
  • Варна
Blago, дърводелец? Ако искаш ще ти дам кординати на нашия. 90см наистина са малко поддържани и когато ние поръчвахме също имаше много малко налични, а останалите с близо 3м доставка.
KAINDL иначе като фирма имат богат асортимент на 90см.

Orchid77, вземат. На 1 торба(Била, Кауфланд.. държат да не е тяхна сомата торба) ти дават ваучер 15%, който мисля вече е валиден и онлайн.

# 88
  • Варна
Здравейте, имам няколко гоблена за рамкиране, препоръчайте ми къде изработват рамки на добри цени.

# 89
Моите гоблени само в АРТ КОМПЛЕКС Империал съм рамкирала.
Град: Варна
Работно време:
Понеделник - Петък: 09:00-18:00
Телефон: 0878318850
Email: et_imperial@abv.bg
URL: www.art-imperial.com

Когато търсих къде да започна да си ги нося там цените най много ме устройваха.

Общи условия

Активация на акаунт