Подкрепете имунитета на вашите деца за новата учебна година с Defendyl®

• 9 402
  • 375
  •   1
Отговори
# 135
Смятам,че детето ми има слаба имунна система.
Доста често боледува,почти всеки месец. Не го отдавам на яслата/градината,така беше и преди да започне да ги посещава.

# 136
Не мисля,че синът ми има силна имунна система.Ако има болен край него той е вторият

# 137
Смятам, че има добре развита имунна система, която поддържаме с постоянна консумация на витамини през зимата. Обикновено се разболява през този период веднъж.

# 138
Не мога да кажа   дали децата ми имат слаба или силна имунна система.
Старая се да се хранят здравословно и до спортуват активно.
Миналата  зима само дъщеря ми се разболя веднъж.

# 139
Пием имуностимуланти и повече плодове

# 140
  • добрич
Стараем се да се храним здравословно и да приемаме повече плодове и зеленчуци, спортуваме и според мен това, че се каляваме през лятото с много бани на морето също има значение и спомага за по малкото разболявания през зимата.

# 141
  • София
Виждам че с израстването боледуването зимата намалява, вече по-леко преодолява настинки и сополи, като беше малък беше страшно, това което правя е да предлагам много пресни плодове и зеленчуци и разбира се естествени по възможност имуностимулатори и повече игри навън.

# 142
Големият ми син боледува по-често. Всяка зима е на АБ. Малкият се справя по-лесно.

# 143
Детето ми е на 5г и често боледува. Дава й витамини , но имунната й система е слаба, защото тя не приема много зелечуци и плодове.

# 144
Децата ни са със сравнително добър имунитет. Голямото ни дете спря да боледува когато навърши 5 години, малкото все още е податливо, но не бих казала, че е със слаб имунитет.

# 145
Големият батко е здрав и много рядко боледува. Но малкият е болнав и през студените месеци може да стигне до боледуване веднъж месечно. Бебка още не знам с какъв имунитет ще е, само на два месеца и половина е.

# 146
  • някъде
Когато беше в детската градина боледуваше много често. Като започна училище боледуванията намаляха.

# 147
Синът ми има добре изградена имунна система и боледува 2 до 3 пъти, но въпреки това с настъпване на зимните месеци засилваме имуностимулаторите, за да се предпази

# 148
Още есента синът ми да киха, кашля и е с постоянна хрема. Зимата гриповете не ни подминават. Някой в къщи донесе ли бактерия или вирус и всички се разболяваме. Пробвала съм с имуностимулатори, но не винаги помагат. За Defendyl® сега прочетох и ще ми е интересно да видя положително му въздествие.

# 149
Използваме Дефендил в комбинация с Вая с витамин Д. Мога да потвърдя действието му. Не сме се разболявали сериозно от една година. Прекарвахме по три бронхита и задължителна пневмония всяка година. Препоръчвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт