Подкрепете имунитета на вашите деца за новата учебна година с Defendyl®

• 9 403
  • 375
  •   1
Отговори
# 150
Когато беше в детската градина дъщеря ми боледуваше много често. Същото беше и в първи клас. Сега като,че ли нещата се закрепиха,но всяка есен пием имуностимулатор.

# 151
  • Пловдив
Първият ни въпрос към вас е: Смятате ли, че детето ви има слаба имунна система? Колко пъти боледува през студените зимни месеци?

Определено,не  е от децата с по-силна имунна система,в яслата боледуваше през седмица,в градината през 2 седмици.Тази година дано по-рядко.

# 152
Синът ми е на 3 години и според мен, все още няма добре развита имунна система. Злояд и трудно яде плодове и зеленчуци, но поне пие чайове, с които се опитвам да подподмагам имунитета.

# 153
Според мен и двете ми деца имат добре развита имунна система. Боледуват от време на време, но за щастие не се стига до прием на антибиотици и отшумява бързо.

# 154
Децата ми боледуват често. Пият доста трудно чайове, старая се да давам повече плодове и зеленчуци, витамини, много обичат лимон и мед.

# 155
Не мога да преценя. Скоро ще тръгне на ясла и тогава ще си проличи какъв е имунитета му.

# 156
Имунната му система е сравнително силна, само през зимата 2 -3  пъти хваща настинка с хрема, но това не е гаранция, че няма да се разболее. Храни се разнообразно и използвам хомеопатия за подсилване на имунитета.

# 157
Засега мисля, че не е със слаба имунна система на година и 9м.е и е боледувала веднъж по сериозно през грипния период.  Но най категорично ще е когато тръгне на градина и тогава де види кога и как боледува. Засега лесно се опазва в къщи

# 158
  • Sliven, Bulgaria
Да, смятам, защото много често боледува.

# 159
  • софия
Смятам че на моето дете не е достатъчно силна имунната система,през зимните месеци боледува по 2-3  пъти.

# 160
  • Варна
Стремя се да поддържаме имунитета висок с хранене и спорт. С възрастта и боледуването понамаля или по-скоро неразположенията се изкарват по-лесно. Не се разминаваме от среща с вирусите през зимата.

# 161
  • Горна Оряховица
да, поне 5.

# 162
  • София
Когато има много болни дечица в училище, гледам да съм разделила имунитета на дъщеря ми, но често не успява и се разболява, нова кратко

# 163
Смятам, че спазвам всички препоръки за добър имунитет, но въпреки това има периоди в които боледува дълго като това обикновено са периодите на смяна на сезоните както сега. Вече месец неможе да се справим с различни лекари и медикаменти все още има остатъчна кашлица.

# 164
Децата постепенно изграждат имунната си система.Моят син често боледува поне пет пъти в годината и има нужда от имуностимулатори.Ще се радвам да засилим имунитета с Вашето сиропче.

Общи условия

Активация на акаунт