Подкрепете имунитета на вашите деца за новата учебна година с Defendyl®

• 9 405
  • 375
  •   1
Отговори
# 165
Определено със застудяването и двете ми деца започват да боледуват. Обикновено всичко започва с един течащ нос и приключва с настъпването на лятото. По остри заболявания през зимата наблюдавам през  два- три месеца.

# 166
Не мога да преценя, засега не е имала сериозни разболявания, но тепърва предстои детска градина и не мисля, че вирусите ще ни се разминат.

# 167
Според мен има слаба имунна система, защото през последната зима е боледувал 3 пъти, без да посещава детска градина.
Сега за пръв път тръгна на градина, защото навърши 3 години и на четвъртият ден беше с висока температура.
Не се храни качествено, не приема плодове и зеленчуци.

# 168
Не, няма слаба имунна система. Боледува 3-4 пъти през зимата.

# 169
Сега дъщеря ми боледува сравнително рядко. Но докато стане на 7 години боледуваше много често ,почти всеки месец бяхме болни от нещо.

# 170
Първият ни въпрос към вас е: Смятате ли, че детето ви има слаба имунна система? Колко пъти боледува през студените зимни месеци? Смятам, че е по-слаба от на възрастен. Боледува поне веднъж месечно.

# 171
Лятото сме добре, но зимата като почнем от Октомври до Април по 2 пъти в месеца боледува.

# 172
Детето ми започна да боледува сравнително често откакто стана ученик. За съжаление не мога да кажа, че имунната му система се справя перфектно въпреки нормален сън, здравословна храна и т.н. До 5 години не знаеше какво е това Антибиотик. За съжаление в последствие поне веднъж годишно го пиеше. Но през тази година бие всякакви рекорди и в момента търся отговор защо се случва това и как да помогна на детето ми!

# 173
Децата ми боледуват сравнително често най-вече зимата и според мен имат слаба имунна система въпреки витамините които вземат бих се радвала да спечеля сиропа за да пробвам

# 174
Благодарим на всички потребители за активното участие в темата.

Вторият ни въпрос към Вас е:
Pushpin Как подсилвате имунната система на детето си?

На 10 октомври 2019 г. 50 от вас ще спечелят DEFENDYL® сироп срещу ангажимент за споделяне на впечатленията от продукта в анкета.

# 175
Определено с малко неща, и то са предимно от аптеката.

# 176
  • София
Със здравословно хранене, повече почивка и разходки и здравословен начин на живот.

# 177
Давам витамини,но гледам да не прекалявам.

# 178
Подсилвам имунната система на моето дете с имуностимулиращи сиропчета, плодове и зеленчуци, чист въздух.

# 179
  • София
С витамини.

Общи условия

Активация на акаунт