Подкрепете имунитета на вашите деца за новата учебна година с Defendyl®

• 9 408
  • 375
  •   1
Отговори
# 195
Как подсилвате имунната система на детето си?

С хранителни добавки, витамини и разнообразно меню. Залагам на по-качествени хранителни продукти.

# 196
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Детето е в периода на детска градина и подсилвам имунната му система с витамини, отделно пресни плодове и разходки на чист въздух, когато има възможност.

# 197
Подсилвам имунната система с разходки, сезонни плодове и зеленчуци и витамини.

# 198
Първият ни въпрос към вас е: Смятате ли, че детето ви има слаба имунна система? Колко пъти боледува през студените зимни месеци?
Не мисля, че има слаба имунна система, но това, което й "помага" да се разболее е отказването на общата храна, а иска да яде повече сандвичи и чисти меса, почти никакви плодове и зеленчуци, обича сладкото...
Другото е лапането на ръцете (понякога от срам).

Вторият ни въпрос към Вас е:
С мултивитамини, сироп от черен бъз, мед, прополис, бета-глюкани (не наведнъж), повече сън и настояване да яде по-качествена храна.

# 199
Давам витамини

# 200
С витамини и имуностиулиращи лекарства

# 201
  • Пловдив
С домашно приготвен сироп от бъз.

# 202
С витамини, плодове и зеленчуци. А понякога се налага да пием имуностимуланти обикновено през зимния сезон

# 203
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Разнообразно хранене , повече сред природата и давам добавки ( витамини и имуностимулатори)

# 204
Със здравословно хранене, спорт, разходки.

# 205

Всяка година през септември правим 20 дни курс с Имуномикс.

# 206
С витамини повече разходки и здравословно хранене

# 207
Нещата са комплексни. Кърмех двете деца за около година.
Привърженик съм за играта навън. Дори зимата, дори в най-студеното време сме си "открадвали" моменти навън. В Пловдив има зима веднъж на пет години, до масово родителите си изпокриват децата в месеците с Р.
Дъщеря ми ходи на народни танци и на плуване. Със сина ми редовно карат колелета и тротинетки. Движението според мен е ключово.
Когато можем, излизаме извън града.
Проветряването вкъщи също е от значение.
Ядат много зеленчуци и плодове, както и "готвено".
Не на последно място по значение - есенно-зимния сезон давам витамини.

# 208
Подсилвам имунитета с разходки на чист въздух, хапване на плодове. Във вирусите включвам и имунистимуланти.

# 209
С джинджифил, мед и лимон.

Общи условия

Активация на акаунт