Подкрепете имунитета на вашите деца за новата учебна година с Defendyl®

• 9 411
  • 375
  •   1
Отговори
# 285
  • Mediterraneo
Не подсилвам с нищо. Отдавна разбрах, че всичките химии само им вредят. Ако става въпрос за природен продукт, бих пробвала.

# 286
Витамини, пресни плодове и зеленчуци, разходки, игра навън. Така подсилвам имунитета.

# 287
Опитвам се да е подсилвам с хомеопатия, но не знам до колко е ефективно.

# 288
От две години давам Дефенфил сироп 3 месеца през есенно-зимния период през месец. Във времето, в което почива от него давам мултивитамини и така през целия период.

# 289
Повече плодове, зеленчуци и мед.

# 290
Със здравословна, домашно приготвена храна , давам много сезонни плодове и зеленчуци,чайове и мед.
Децата са всяка свободна минута навън, предимно сред природата.
Лятото ходят много боси.
А от началото на септември давам домашно приготвен сок от червен бъз,като периодично включвам и други
имуностимуланти.

# 291
С витамини

# 292
Детето ми има силна имунна система, боледува рядко. Не я подсилвам с нищо. От скоро ходи на градина и вече премина през сополите. Смятам да й взема нещо за подсилваме на имунната система за зимните месеци.

# 293
  • Елхово
С витамини

# 294
Подсилвам с хомеопатия, витамини естествени разбира се, като лимони с мед и джинджифил!

# 295
Каквото и да правя, имунната система на детето си остава слаба и от бебе боледува често!
От вит.С съм най-доволна, както и от билковите чайове и др. природни средства.

# 296
С витамини

# 297
Взимам добавки за детето, както и за себе си, за да подсиля имунитета, отделно правя пресни сокчета вкъщи, много плодове и чайове.

# 298
Най-често увеличавам приемът на витамини през есенно-зимният период.

# 299
Със здравословно хранене, повече почивка и разходки и здравословен начин на живот.

Общи условия

Активация на акаунт