Подкрепете имунитета на вашите деца за новата учебна година с Defendyl®

• 9 386
  • 375
  •   1
Отговори
# 75
Моя син е голям и много рядко боледува-1-2 пъти в годината.

# 76
И двете ми деца на 9 и 5 г боледуват доста особено по-малкото се заразява често в градината с всякакви вируси.

# 77
Да , определено смятам че има слаба имунна система. Давам му подсилващи организма витамини и сиропи, но без резултат. Започна новата учебна година и на 2 ден е с температура и повръщане. Вирус, нищо не го пропуска. Боледува през месец ,понякога и по често и минават 2 седмици докато се отървем от болестта.

# 78
Не мога още да кажа до колко й е слаба имунната система. Преди седмица тръгна на ясла и тепърва ще я подлагаме на проверка. Правя всичко възможно да спазваме всички препоръки от първия пост в темата и се надявам до известна степен това да ни спаси от настинки и грип.

# 79
Да чукна на дърво Smile децата ми са със силна имунна система.
Залагам на профилактиката още от ранна есен.

# 80
Двете ми деца имат различна имунна система.Големият винаги прекарва по-тежко вирусите.Малкият боледува по-рядко.Зимните медец давам нещо за подсилване и на двамата.

# 81
Мисля, че синът ми има силна имунна система. Вече е на 11 и се разболява не повече от 1-2 пъти в годината.

# 82
Да, смятам. Боледува винаги, когато някое от децата около него се разболее.

# 83
  • Варна
Слава Богу, има стабилна имунна система и боледува рядко.

# 84
През зимния период редовно са с хрема ( имам две деца ) и като всяко дете боледуват често.

# 85
И двете деца имат сравнително добра система, но през есенно-зимния ериод се случва да боледуват

# 86
Не мога да преценя дали им е добре развита имунната система ,защото боледуват 2-3 пъти през зимният период.

# 87
И двете ми деца боледуват често през зимата, следователно имат слаба имунна система.

# 88
  • На брега на морето
Сравнително силна им е иимунната система на децата, боледуват, но рядко.

# 89
  • София
Сравнително здрави са децата. Само малкият младеж е почти цяла зима със сополи и досега. Дъщеря ми пък прекара това лято мононуклеоза, ще видим дали ще се отрази на имунитета ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт