Подкрепете имунитета на вашите деца за новата учебна година с Defendyl®

• 9 388
  • 375
  •   1
Отговори
# 90
  • Лясковец
Като беше малък боледуваше по 2 пъти в месеца,сега вече на 7г. боледува уж по рядко,миналата зима се отървахме с 2-3 боледувания,но сега трябва да съм нащтрек и при най малкия признак за болест,че имаме бебе у дома и лепва всичко.

# 91
Мисля, че имунната й система не е много слаба. Рядко боледува, а ако се случи сравнително бързо оздравява.

# 92
  • Елхово
Като малък често боледуваше, но смятам че вече си изгради имунитета и много рядко боледува!

# 93
  • Elhovo
Момиченцето ми е на 3 години. Посещава ясла от година и седем месеца. В момента е на градина. Боледува доста често и прави задни хреми и винаги стигаме до антибиотик. Така е от бебе. Според мен наистина е с по-слаба имунна система, въпреки ,че и давам разни добавки, пак боледува и сякаш не виждам полза от нищо. Най-вероятно като поизрасте, ще се оправят нещата...

# 94
Бебчето ми е мъничко още, но смятам, че изгражда силна имунна система, благодарение на факта, че е изцяло на кърма. Понесе добре няколко ваксини, без температура и без никакви странични ефекти. Аз гледам да подсилвам своя имунитет със здравословно хранене и чести дълги разходки, спорт и пълноценна почивка, за да й предам също по-силен имунитет. Не съм се разболявала сериозно от много време, през последните години се е случвало да имам неколкодневна хрема при смяната на времето и това е. Лекувам я изцяло с природни средства, чайчета, мед, инхалации с лайка... Надявам се дъщеря ми също да изгради стабилен имунитет.

# 95
Не смятам, че има слаба имунна система. На годинка е и я кърмя все още, а и давам витамини от няколко седмици за допълнително подсилване на имунната система през есента и зимата.

# 96
Да,смятам.Сравнително често боледува

# 97
Засега не е боледувала сериозно, дано така да се запазят нещата и занапред.

# 98
  • in Wonderland
Детето ми е на 6г. Последнара година боледува, но леко се разминава, т.е. без АБ. Но предните години боледуваше често и винаги се стигаше до АБ.

# 99
  • София
Смятам, че детето ми има силна имунна система. Дълго кърмено бебе е и се старая през зимните месеци да пие естествени имуностимуланти. Давам прополис и различни други природни продукти.

# 100

Дъщеря ми е на 8 години и има доста слаба имунна система.Боледува често  ,не само зимните месеци. Почти всеки месец е на АБ . Пробвали сме най- различни  продукти за укрепване на имунната система, но без резултат. Ще пробваме и с Дефендил, надявам се да засили  имунната и система.

# 101
Не мога да преценя, дали детето ми има слаба имунна система. Да, боледува често в зимните месеци, явно често среща вируси Simple Smile

# 102
Боледуват 1-2 пъти зимно време. Според мен нямат слаба имунна система. Всяка есен и зима се стремя да им давам добавки за подсилването й, когато започнат студовете и болестите.

# 103
Смятате ли, че детето ви има слаба имунна система? Колко пъти боледува през студените зимни месеци?

Не мога да преценя дали имунната система е слаба. Наблягаме на балансирано хранене, прием на чайове и мед, хранителни добавки, но въпреки това ми се струва, че доста често боледуваме с дъщеря ми.

# 104
  • Бургас
Не мога да преценя.Различно е.Понякога всеки месец,понякога през 2-3.

Общи условия

Активация на акаунт