Подкрепете имунитета на вашите деца за новата учебна година с Defendyl®

• 9 396
  • 375
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Различно, понякога всеки месец, друг път през няколко месеца.

# 106
  • София
Сложно е положението с вирусите. В общи линии боледуват доста често синовете ми. Редовно си препредават различни вируси от училище и детска градина и минават през тях понякога с усложнения, за съжаление. Напоследък след тях и ние с баща им се нареждаме на опашката сред засегнатите. Worried

# 107
  • Велико Търново
Децата ми почти не боледуват. Старая се да се хранят здравословно с повече плодове и зеленчуци. Миналата година не са отсъствали от училище по причини, зависещи от здравословното им състояние. В първи и четвърти клас бяха.

# 108
И двете ми деца са със силен имунитет. Факторите са много.
Дъщеря ми миналата зима нямам спомен да е боледувала. По принцип един-два пъти студените месеци да се е разболявала. Синът ми е на 2,4 г и досега единствено е изкарал като бебе варицела покрай сестра си. От друго не е боледувал никога.

# 109
Не мога да кажа категорично дали детето ми има слаба или силна имунна система, но е факт, че е по-предразположено към боледувания спрямо повечето деца. Освен това оздравява по-бавно и по-трудно. Все пак с израстването намалява честотата на боледуванията като вече е средно 3 пъти през студените зимни месеци.

# 110
Различно, понякога всеки месец, друг път през няколко месеца, но с напредването на възрастта е по-рядко

# 111
  • плевен
През зимните месеци синът ми боледува 2-3 пъти , пие чай,приема витамини и повече цитруси!

# 112
Надявам се вече да не му е толкова слаба имунната система, миналата година почти всеки месец беше с вирус, силно се надявам тази зима да е по-рядко... Правим всичко от изброените, само не съм му давала от сиропа, който препоръчват, но с радост бихме го пробвали.

# 113
Имунната система и на двете ми деца е сравнително слаба-не са ходили на ясла и градина, но в училищна начална възраст, боледуваха на две/три седмици по 10-тина дни.Единият вече израстна честите боледувания, но другия-още се разболява често.

# 114
  • София, България
Да, смятам. Точно започна да ходи на детска градина и вече е болна. Не изкара и 2 дни!

# 115
Смятам,че има добра имунна система и въпреки това ми създава главоболия:) 3-4 пъти през зимата.

# 116
На 5-я ден, след първата му ясла се разболя. На 1,10 месеца е...Незнам колко му е добър имунитета...При първа промяна във времето е болен...

# 117
  • София
Мога да кажа за племеника си - има слаба имунна система, поне по 4-5 пъти през зимата е болен.

# 118
  • Пловдив
Засега не се е разболявал много често, по веднъж на зима, но и не ходи на ясла, а това според мен, е от първостепенно значение.

# 119
Не знам дали имунната система на дъщеря ми е слаба или просто има нужда от подсилване но боледува много през зимата. Лошото е, че всеки път има последици и в едното ушите Sad

Общи условия

Активация на акаунт