Откраднат живот: Кръвни връзки 🎬 тема 88

• 28 242
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Каква Нора? :О Нов герой ли нещо?

# 106
А кой държи подобни стари снимки в чантата си и ги разнася навсякъде? Що не направо семейния албум с раздословното дърво Joy

Моски, чак някоя внучка няма как да бъде, все пак е поне 26-7 годишна Grinning

Много хора носят стари снимки .
Особено ако са на починал близък, та не е нещо много необичайно.
Предполагам ще се види или изпадне от портмонето й, не си я носи ей така с останалите джунджурии.
Ама то за нуждите на сценария, всичко става. 😃

# 107
Каква Нора? :О Нов герой ли нещо?
Младото и засега жизнерадостно гадже на Марио, Дяволо. Grinning

# 108
  • София
аргхх, мдам
дето, Пенев ще и налети Simple Smile))

а този Петмезов дали няма да се окаже гей? Simple Smile

# 109
аргхх, мдам
дето, Пенев ще и налети Simple Smile))

а този Петмезов дали няма да се окаже гей? Simple Smile
Хаххсха, и следващата седмица заглавието ще бъде - Петмезов и Чилингирова в битка за сърцето на Пенев Joy

Не, Петмезов го промотираха като галантен почитател на женската красота. Grinning

# 110
На чист български - женкар Joy

И аз съм съгласна, че Нора ще се окаже свързана с някой от старите, щом Генадиева го познава. Очаквам обаче, заради болестта ѝ, около 25 епизода никой да не ѝ повярва. После ще стане драмата.

# 111
Явно не само на мен ми навява Петмезов подобни мисли Grinning
Има нещо много пренавито в него.

# 112
  • София
аха, прекалено показно, та чак съмнително... Wink

# 113
Може да е внучка на Камбуров Simple Smile

# 114
  • София

Роси, няма интрига в това. Ще е нещо, свързано с някой от старите герои.

# 115

Роси, няма интрига в това. Ще е нещо, свързано с някой от старите герои.
После се замислих, че наистина няма интрига Sad Генадиев, Кръстева, Романова..друг не ми хрумва

# 116
Явно съм изпуснала епизод. Къде  разбрахте,че се казва Нора гаджето на Марио,че и "пичове"?

# 117
  • София
Малко по напред има линк към промото за следващия епизод. Оттам разбрахме 😂

# 118
А от къде че е дъщеря на някой?

# 119
А от къде че е дъщеря на някой?
Не е казано, че е дъщеря, но пишеше, че е кръвно свързана с един от главните герои. Ето статията за нея с информацията.
Младата и обещаваща актриса Любомира Башева ще се присъедини към лекарския екип на „Откраднат живот: Кръвни връзки“. Зрителите видяха първите кадри с нейно присъствие като Нора - половинката на доктор Ковачев. „Тя е част от подзаглавието и темата за кръвните връзки – по какъв начин, зрители ще научат в предстоящите епизоди. Героинята има самочувствие, живее с убеждението, че тайните са затвор, а истината – свобода. Самата тя ще разбере, че понякога нещата не зависят от нея“, разказва сценаристът на сериала Христина Апостолова.
Зрителите ще видят Любомира Башева в ролята на гастроентеролог. За добро или зло, Нора се оказва в живота на Марио след дълбоката му връзка с доктор Огнянова. Много от принципите й, изградени до този момент, ще се преобърнат. Влизането й в „Св. Анастасия“ ще промени съдбата на някои от главните герои, изпращайки ги в миналото, преди няколко десетилетия.

Общи условия

Активация на акаунт