Откраднат живот: Кръвни връзки 🎬 тема 88

• 28 240
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Гаджето на Марио малко ми напомня в лице на Албена.

# 91
Ах, този Марио колко е наивен.
Искал да не си афишират връзка баш в тоя жужалник 😂
за толкова време още ли не научи, че тези неща не остават скрити за колектива 😃

# 92
  • Разпиляна във въображението
Аз го разбирам, че по-скоро не иска да набива на очи, че са заедно - да се държат за ръце, или да показват близостта си. В крайна сметка той се бе навел да я целува, не е като да му се е хвърлила в ръцете да го затиска. Като нищо може да започнат да подхвърлят, че си тика гаджето пред очите на бившата, както Банков например бе пред неговите. Искрено се надявам да не правят парарели с шести сезон и тройката. Толкова беше неприятно Зорница да е с Марио, а да се обяснява в любов със светнали очи на другия.

Харесвам Нора. Малко странно с това "пичове", но Марио може да я е подготвил с кого ще бъде Simple Smile

# 93
За предстоящите епизоди:
Цитат
Нови кръвни връзки ще бъдат разкрити в предстоящите епизоди на „Откраднат живот“ тази седмица от 20:00ч. по NOVA. Новопристигналият гастроентеролог Нора Чилингирова ще се окаже в центъра на събитията като професионалист и като личност. Връзката й с доктор Ковачев няма да остане тайна за дълго, след като се тя се окаже обект на увлечението на доктор Пенев. Интересът му към доктор Чилингирова  ще започне с комична ситуация и ще продължи с медицински казус, който ще предизвика известно сътресения за главния лекар. Най-голямото разкритие за Нора и дълбокото й минало ще бъдат направени от Евгения, която ще попадне на стара снимка. Кой присъства на нея и кои роднински връзки ще излязат на повърхността, зрителите ще видят в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“. Междувременно битката за надмощие в болницата ще се превърне в ултимативен разговор между доктор Тасев, Чакъров и професор Цонев. Правилата на играта ще бъдат усложнени и от тежкото раждане на съпругата на влиятелен бизнесмен

# 94
Обаче е много забавно как баааш като попаднат в тая болница и се оказва, че имат някакви тайни в миналото, роднински връзки с поне един служител и все лекари с тежки драми постъпват там Joy
Един Пенев само е нормален, всички други са за лудницата Joy Тя и без това е близо до Света Анастасия Joy

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 16:11 от Анонимен

# 95
Доне, случайност бе. Joy И аз това си мислех между другото, преди да ти прочета поста.

# 96
Сигурно в CV-то им има графа "имате ли тежки лични драми?" Grinning

# 97
Нора да не се окаже дъщеря на Генадиев-старши? Или на Кръстева?

# 98
Сега разбирам защо Нора ще си изтърси чантата, да може Жени да намери снимката. Разбирам и защо е толкова млада, иначе как ще се окаже нечия дъщеря/сестра/внучка Joy

# 99
Сигурно в CV-то им има графа "имате ли тежки лични драми?" Grinning
В обявите на болницата за работа пък може би пише "тежките лични драми са предимство". Joy

# 100
Според мен имат директна програма за обмяна на опит с някоя психиатрична клиника 😂

Интересно, чия роднина ще се окаже Нора.
Като цяло ми е интересна героинята й, но това пичове” съвсем не беше на място 😃

# 101
За да е свързана с произхода на Нора, снимката трябва да е старичка. Евгения познава на пръстите на едната си ръка толкова "стари" хора - Генадиев, Кръстева, Захариев. Цонев също е на подходяща възраст, но все си мисля, че би трябвало да е истински познат, че като погледне да се сети - особено с нейната западаща памет.

# 102
  • София
Много бързо ще се разбере за кръвната връзка на Нора! Не е типично за сериала. Очаквах да го влачат поне 20 епизода.
На мен Нора ми е много симпатична. Има причина да е струи живот от нея. Млада е, весела, жизнерадостна, типично момиче в двайсетте си години.
Но и нея ще я променят. Нали Апостолова каза, че ще разбере за някаква тайна и ще се промени.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 17:04 от rosi_ta

# 103
А кой държи подобни стари снимки в чантата си и ги разнася навсякъде? Що не направо семейния албум с раздословното дърво Joy

Моски, чак някоя внучка няма как да бъде, все пак е поне 26-7 годишна Grinning

# 104
Ще се окаже дъщеря на Марио😮

Общи условия

Активация на акаунт