Откраднат живот: Кръвни връзки 🎬 тема 88

• 28 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Аз залагам на секс с Ковачев.

# 76
Няма как да изпуснат златната кокошка и да не сцепят рейтинга Wink
Може точно в този епизод да разбере Зорница какво е надробил Табаков, като Марио ще има пръст в това. Иии тя да налети на бой на Табаков, после да се утешават с Марио 😂😂🤣
Wink

# 77

Отделно актьорите са МНООООГО зле - личи си, че репликите им са заучени и отговорът моментално се изстрелва. И май на всички актьори им се случва, професионалните включително, а не само на епизодичните хванати от улицата пациенти. Трагедия, личи си че натегач и връзкар прави филма, а не профионалист

Ами как иначе, освен да си учат репликите? Това си е работата на актьора-учи ролята и после играе. Да импровизира ли? И да се развива историята в зависимост кой какво е казал или реагирал на насрещна реплика? Странно мнение,да не кажа смешно.
А повечето актьори са добри в рамките на сценария.

# 78
  • Там,където се събуждам щастлива.
На Диана й е доста трудно да си формулира мисълта. Жалко.

Калинка, извинявам се, но журналистката е потресаваща. Скача от тема на тема, бърка имената, тълкува, прекъсва, вместо да задава въпроси, тя разсъждава.  А и да не забравяме, че Диана трябва много да внимава как и какво казва, така че хем да даде някакъв отговор, хем да не издаде нищо от сюжета.

Че журналистката е леле мале...е вярно, но други гостуващи, които умеят да се изразяват замазват липсата на професионализъм.

В 16 епизод сигурно ще има разговор между двамата и ще си изяснят отношенията.

# 79
  • Берлин
Гледах някакъв филм с Блатечки по нова сега. Момичето (не познавам артистката) през цялото време ми напомняше на някого-мимики, интонация, игра,всичко : все едно гледах Стилянова. Чудя се така ли ги учат в Академията... забелязвам еднотипна игра много пъти,но сега директна аналогия направих.
Сори за отклонението,но си мисля някакви неща за бг продукциите (особено след някаква драма или каквото е там с нула качество,нещо чест-мест...). И в ОЖ обвинихме слабия сценарий за фиаското предния сезон, пък се оказа,че имал рейтинг. Чудя се дали аз не съм в грешка,когато не приемам безидейност и бездарие. Хм

# 80
Скоро не са се карали пред пациентите ли? Ай, моля ви се. Всеки път почти Joy
Така ли е реално по болниците, нещо не ми се вярва.

# 81

Ами как иначе, освен да си учат репликите? Това си е работата на актьора-учи ролята и после играе. Да импровизира ли? И да се развива историята в зависимост кой какво е казал или реагирал на насрещна реплика? Странно мнение,да не кажа смешно.

да ги учат ама да не ги казват като заучени. Може малко да се замислят преди да отговорят, а при тях е готов отговор изстрелян на секундата. Забележи Брус Уилис, Джордж Клуни и мноого много други как естествено играят. Отделно си личи, че нашите са комплексарски (от злобните лафчета)

# 82
Скоро не са се карали пред пациентите ли? Ай, моля ви се. Всеки път почти Joy
Така ли е реално по болниците, нещо не ми се вярва.
Не съм попадала на караници, но по време на секциото ми, двамата лекари си говориха какво са правили през отпуските (тъкмо се бяха върнали), как са децата и такива Grinning  и на цялата лудница, аз веднага се сетих за ОЖ , как съм им се смяла, че говорят глупости по време на операция Grinning

# 83

да ги учат ама да не ги казват като заучени. Може малко да се замислят преди да отговорят, а при тях е готов отговор изстрелян на секундата. Забележи Брус Уилис, Джордж Клуни и мноого много други как естествено играят. Отделно си личи, че нашите са комплексарски (от злобните лафчета)

Брус Уилис и естествена игра? Примерът е неудачен. Ако беше казала Джеръми Айрънс или Колин Фърт ,да се съглася. Ама хора различни,критерии-също.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 08:51 от W

# 84
Ама разбира се , нашенците са по добри от Уилис Simple Smile))) Споменах го щото мъжът ми го гледа непрекъснато и той ми хрумна. Аз за филми нямам време и не гледам. Откраднат живот го гледам с едно око докато слугувам в кухнята или в кревата за приспиване

# 85
Като е толкова добър Брус, защо няма Оскар или поне номинация.
Защо някои наши актьори да не са по-добри? Какво им е, освен че са родени в малка държава, от където не могат да добият популярност и нямат пари за реклама.
Хем не гледаш филми, хем не гледаш ОЖ, а критикуваш.

# 86
Баси, Брус Уилис, който е само с едно изражение във всички филми 😆

# 87
  • София
Не критикувайте момчето с потника.  bowuu

# 88
Гледам достатъчно за да си вадя информирани заключения. Нито плюя по всичко българско нито се прехласвам по чуждото. Има и удачни български филми. Просто този е калпава комплексарска боза що годе с вълнуващ сюжет. Гледам го както гледам Биг Брадър, а не щото има класа и стойност - за почивка и приспивка стаа. Ако вземе Оскар някога публично ще се самолинчувам

# 89
Промото за утре вечер. Гаджето на Марио идва в болницата:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-0 … -stolen-life-utre

Общи условия

Активация на акаунт