Откраднат живот: Кръвни връзки 🎬 тема 88

• 28 234
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Тия двамата как може толкова много да си приличат, а на Зорница дори и се виждат  различни до там, че е влюбена в единия, а другия не го ще.

# 61
Не знам по какво си приличат, но по характер са толкова различни, че хич не се чудя, че единият не го ще Grinning

# 62
Именно. Разликата е от небето до земята Joy Извинявай, ама това беше тотално изсмукано от пръстите.

# 63
Чакай сега - в кой е влюбена и кого не ще? Wink

# 64
Моски, приличат си по следните точки: мъже са, високи, стройни, лекари със самочувствие и двамата харесват Зорница. Май са тези Grinning

# 65
И най-важното, по което си приличат - и двамата не ги ще.

# 66
Не си приличат по конретни черти, а като цяло. Като братя са. Как да не го ще Зорница - няма току така да го кани по срещи и да сънува, че се целуват.

# 67
Моски, приличат си по следните точки: мъже са, високи, стройни, лекари със самочувствие и двамата харесват Зорница. Май са тези Grinning
В рамките на шегата, ако не знаех, че съпругът ми не пише по форуми, щях да реша, че горното мнение е негово  Joy, тъй като на последния епизод, мотаейки се в стаята, в която гледах, мина покрай телевизора и отсече: "Тия двамата артисти така и не ги запомних кой кой е, как може толкова да си приличат" Crazy Hо не следи сериала и напоследък почти не е гледал български филми, Иван Юруков и Велислав Павлов са му почти непознати. Имат някакво сходство в чертите, а еднаквия ръст и телосложение допълват приликата.  

Последна редакция: нд, 22 сеп 2019, 18:00 от Zlаti

# 68
  • София
Много е глупава тази Зорница значи 😈. Покани го горкия доктор у тях, напи го с вино и накрая толкова го харесва, че не го вкара в леглото, нищо че от километри си личи, че на него много му се иска. И това ако не е сексуален тормоз, здраве му кажи.
Дали ако Зорница искаше нещо от Табаков нямаше вече да си го е взела?! 🤔🤔🤔

# 69
  • Берлин
Не знам нито какво й се иска,нито колко й стиска на Зорница. Засега си е същата неориентирана жена от предния сезон(и). И Табаков не виждам да изгаря от мераци. Явно се очаква появата на Ковачев да е катализатор на емоционални прояви. Иначе идването му и първите сцени с него бяха направени с вкус,а артистът и без това си играе добре

# 70
Роси, тя реши да опита да го сваля с приказки за бебета, обаче като видя, че не става взе, че заспа. Joy

# 71
Аз не намирам прилика между Павлов и Юруков, между героите им пък абсурд 😃

Всъщност - сега като ги заглеждам имат някакви подобни черти, но явно не се бях замисляла и не съм търсила прилика.
Май най-вече това се дължи на косата на Юруков.
Него го възприемам със старото теме, все още не съм му свикнала и може би затова не го оприличавам на Павлов.
За някой, който не ги познава извън образите в сериала, може би си приличат повече.

# 72
Всъщност има неколцина, които играят сравнително естествено и професионално - Ковачев, Тасев, шефът на болницата и новата му жена... до някъде и Зорница се справя, но с много уговорки...

# 73
Приличат си като арабин и евреин 😊 😁

# 74
  • с/у ОколоМръсТното

kakво ли ще се случи в еп.16ти?
Чак толкоз различно в поведението на Зорница?
Аз залагам на 3ка Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт