Откраднат живот: Кръвни връзки 🎬 тема 88

• 28 140
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Ето го видеото:
https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-fous-2019-10-03-otkradnat-jivot
 И анонса:
Цитат
По време на бала Методиев излиза да държи реч, като съобщава официално, че учредява фондация на името на съпругата си Джулия, която ще спонсорира научните изследвания на д-р Табаков. Въпреки нежеланието си Деян Излиза на сцената и държи вдъхновяваща реч, която се харесва на гостите и на бизнесмена.

По време на бала досаден ухажор тормози Нора. В опит да я спаси Борис я кани на танц. Как ще реагира Мирослава на този негов жест, гледайте тази вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Евгения се чувства все по-зле. Привижда й се Камбуров. Кой се й се притече на помощ, гледайте в „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Д-р Табаков и д-р Огнянова си тръгват заедно от бала. Ще разкрият ли най-накрая чувствата си и как ще завърши вечерта за тях, гледайте в епизода тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

# 676
  • София
Марио пак ли ще остане излишен? И мен Мирослава не ми харесва - и актрисата, и героинята й.

# 677
  • София
И тук очевидно Зорница иска да е само приятелка с Табаков. Simple Smile

# 678
  • Разпиляна във въображението
Трябва да се продължи напред. Има още толкова епизода до края, че ще се случат още много неща. Зорница пак ще я излъжат, а Марио като нищо отново може да приеме образа си на спасител от поредната й катастрофа. Тъпо, тъпо, та чак разочароващо. Все ми се иска да остане с Нора.

# 679
Гледах и аз кадрите от довечера. Ами Тасев и Нора наистина много добре стоят един до друг!
Много по-добре от Марио до Нора и Мирослава до Тасев.

# 680
Финалът вече бил известен и много хубав Stuck Out Tongue
Жалко, че водещата прекъсваше разговора на всяка втора дума. Hе се научиха да изслушват гостите си  Rolling Eyes

# 681
Финалът вече бил известен и много хубав Stuck Out Tongue
Жалко, че водещата прекъсваше разговора на всяка втора дума. Hе се научиха да изслушват гостите си  Rolling Eyes

На Апостолова не вярвам за хубавия финал докато не го видя 😂

# 682
  • София
Финалът е хубав по нейните критерии. Сещайте се.

# 683
Ами те всеки път така казват, вие какво очаквате 😃
да кажат, абе голема тъпня направихме, ама ще го пуснем от немай къде 😂

И ми направи впечатление като разказа как актьорите са я поправяли за някои сцени, защото героите им преди време са казали/направили еди какво си коренно противоположно на това, което сега ги кара да играят.
А ние искаме диалог преди 3 сезона да има отношение към сегашния образ на героя. 😂

# 684
Тя не успя да се доизкаже защо го намира за хубав и това щеше да е по-интересно, отколкото безсмисления въпрос откога го знаела.

# 685
Нора би трябвало да е на 25 години по думите на леля ѝ. Кога изучи тая медицина, кога се дипломира и кога има време да работи в Св. Кирил цяла година? Отгоре на всичко е една от най-добрите по специалността си Simple Smile

И как така за два дена се организира бал и учередяване на фондация.

Мисля си просто...

# 686
Снощи Ковачев и Тасев казаха, че е на 30 години.

# 687
Снощи Ковачев и Тасев казаха, че е на 30 години.
не й давам повече от 22 😁

# 688
  • София
А самата актриса на колко години е?
Аз като я гледам и давам макс 25 г.

# 689
А самата актриса на колко години е?
Аз като я гледам и давам макс 25 г.
22

Общи условия

Активация на акаунт