Откраднат живот: Кръвни връзки 🎬 тема 88

• 28 137
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Дяволо, на 22 е. Simple Smile
Много ми харесва като актриса. И в Лошо момиче беше страхотна, и тук си играе ролята супер. Но и на мен ми е адски трудно да я възприема като страхотен лекар. Що не я направиха някоя специализантка да им се неначудиш.

# 691
  • София
Кръстева и сестра ѝ визираха 25 години от как са се скарали. В деня след като е направена снимката, която разнасят.

# 692
Точно така. Излиза, че Нора е на 25 години. Щото майка ѝ е била бременна в момента на скарването.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 14:49 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 693
Бе пак оплескаха тайминга Joy
Те и за Зорница казаха, че е на 33, а според предишните сезони трябва да е на 37-38 минимум.Joy

# 694
Тасев, разговаряйки с Kовачев каза, че е на 30. И това е по-логично като възраст, на която да има вече взета специалност и да се е доказала като добър специалист. Mалко по-късно обаче, при разговора между майката и Kръстева, стана ясно, че са се скарали преди 25 години. Hо както знаем, в тоя сериал времето за нищо го нямат.    

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 15:05 от Zlаti

# 695
Аз не мога да разбера толкова ли е трудно да си направят кастингите и да подбират актьори, които адекватно да отговарят на образите, които искат да изграждат и също така да ги следят тези неща с времето.
Това са най- елементарни неща, за да изглеждат историите достоверни, но явно много подценяват зрителите от продукцията , пък и толкова си могат - все пак Апостолова не се е явявала на интервю за главен сценарист, а просто заема тази длъжност по семейна линия.

# 696
  • Разпиляна във въображението
Аз пък се питам за какво толкова духът на Камбуров преследва Евгения. Цялата истина се разбра, жената преживя шок и т.н. около бебетата, сега и акъла й си играе в негово лице.

# 697
Ох, много нелепо. В едната сцена казват, че е на 30г. (Тасев и Марио), в другата Кръстева и майката на Нора, че не си говорят от 25г. (а преди това Кръстева беше казала, че 1 ден след като е направена снимката са се скарали..). Не знам как може подобни противоречия в рамките на 1 епизод ... пък ние очакваме последователност от сезон на сезон.

# 698
Аз пък се питам за какво толкова духът на Камбуров преследва Евгения. Цялата истина се разбра, жената преживя шок и т.н. около бебетата, сега и акъла й си играе в негово лице.

Викнали са го за кадем, нали В.Банов му се носела славата на талисман в сериалите на Mилошев Joy

# 699
Диана Димитрова рекламира преди малко по телевизията пиб, която рекламира в клипа гармин, еко и други. Е те т'ва е ПП, води си бележки еФтине. Доколкото видях в промото за довечера, Огнянова ще бъде сексуално задоволена, май от Табаков?!

# 700
Диана Димитрова рекламира преди малко по телевизията пиб, която рекламира в клипа гармин, еко и други. Е те т'ва е ПП, води си бележки еФтине. Доколкото видях в промото за довечера, Огнянова ще бъде сексуално задоволена, май от Табаков?!
и не само. От всички мъже на партито. Преди малко мина едно тайно промо.

# 701
  • Берлин
И даже трейлър с мъже от съседните партита

# 702
Може ли едно кратко резюме за случая с този, който ѝ се привижда на Евгения в промото? Предполагам е било нещо около размяната? Иначе аз го харесвах много как си играеше ролята в ДГ, не знаех, че е участвал и тук.

Впрочем не е ли точно днес така сериозно промотираният епизод 16 от Диана? Smile

# 703
Това е проф.Камбуров - кардиолог от Варна.
Той е оперирал Алекс като малък и му е бил като духовен баща.
В последствие живееше с Кръстева, но не бяха двойка, почина от инфаркт.
Той разкри публично, че стария Генадиев е разменил Алекс и Калин като бебета.

Днес е епизода с крайностите, май познах, че ще е секс, но не уцелих с кого 😆

# 704
Доколкото помня Диана каза, че епизод 16 е този на крайностите, този днес е номер 15. Освен Диана да се е объркала Grinning иначе утре вечер трябва да очакваме да се случи нещо по-скандално от секс с Табаков Grinning Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт