Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 46 133
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Ами аз не съм с много по големи от 350  Grinning  пък и имах доста своя тъкан и нося чашка С имам и много близки с импланти, та не е да нямам наблюдения. Затова си позволявам да философствам  Grinning
А докторите предпочитат по малки импланти, защото им е по лесно, не за друго. Гледат се и други параметри освен основата, преценява се профил и т.н Та пак може да станат доста по големи визуално и с 375 примерно.
Не познавам жена с 350, която казва, че са и големи. Даже напротив.
хаха,Ел,разсмя ме преди сън.Ей, ме-335 и казва,че са ми големи

# 121
Ако си чашка Д ще приемем, че са ти големи 😘

# 122
Жирафче, не подценявам съпруга,  но може да не е измерил правилно,  лекарите гледат все пак с друго око- знаят откъде докъде според твоята анатомия може да си направи джоб за омпланта. Ако наистина се окаже 12 см основа на гърда,   можеш да побереш сериозни кубици. 🍀 на всички с времето ни малеят,  така че слагай смело. Щом имаш за запълване,  вероятно ще ти предложат кръгли - за да повдигнат горния полюс. От тези,  които съм виждала,  имаш ли своя тъкан,  кръглите стоят красиво и естествено. По-"топчесто" застават при нулев старт.

Моето мнение е,  че ще е хубаво да се направиш още консултации и ако ти дадат възможност за по-големи,  не се колебай,  сложи повече. На основа 12 см,  100 кубика разлика са около 1 см в изпъкналостта (ориентировъчно).

Не се плашете от големите кубици (400 сс и нагоре),  не се получава ефект Джулиана Гани с тях.

# 123
  • София
Ако диаметъра на импланта ми е 12,3,
колко ли е моята основа на гърдата?🤔

# 124
Даяна1111, тези 12,3см са основата. При кръглите това се гледа. При анатомичните има различна широчина и височина 🌸

# 125
  • София
Да,да,това го знам😀
Просто си мислех,щом ще ми слага имплант с тази основа,значи би трябвало това да е и основата на моята гърда,нали така?

# 126
А, как докторите мерят основа и сравняват в таблици при момичета без гърди? При чашка А едва ли има кой знае каква основа да се мери... newsm78

# 127
Ееее дори при чашка А се мери,  то все пак има наченка на оформяне на гърда. Гледат жлеза,  мускул... Спрямо анатомията.  Спомням си,  че Кънев ми каза, че имам късмет,  че не съм тренирала и гръдните ми мускули не са тооооолкова стегнати, иначе щях да съм с 420 сс. И кожата е от значение предполагам... Докторите си знаят,  но всеки гръден кош е различен... Да не говорим за видовете гърди...

Скрит текст:

# 128
  • Бургас
А, как докторите мерят основа и сравняват в таблици при момичета без гърди? При чашка А едва ли има кой знае каква основа да се мери... newsm78
Докторите взимат определени мерки спрямо ключицата и нашата гърда, те си имат друга таблица, която не е публикувана в сайтовете за импланти и техните таблици са в мм, според различните мерки насреща има дадени кубици и видове импланти, когато мерките се различават с по 1-2 см (не съм питала с по-колко точно), лекаря Ви дава диапазон защото примерно може и единия и другия размер да Ви вмести. Примерно Ви казва мога да сложа между 390, 400 и 425, тогава според това какво сте му казали че искате като форма, мери допълнително, защото в таблиците им примерно 390 може да е висок профил даден, 400 среден, 425 нисък, и така Ви предлага, ако искаш примерно много нагоре, но нямаш много място, 390 висок, за да си удовлетворен откъм обем, ако пък искаш по-разлята и физиката ти отговаря за по-широка основа 425 нисък и така...
Затова казах, че не ние се мерим, а доктора, ние само можем да си препишем мерките за предложените варианти и нашите мерки и да си търсим начини да добием представа как ще изглеждат точно на нас....
http://www.drjelev.com/wp-content/uploads/2018/09/Asimetria-1-1.jpg
https://bg.dzvranje.org/5873-how-to-choose-the-size-and-shape-of … t-implants-s.html
https://eva.bg/article/28271-Razmerat-se-opredelya-v-milimetri-a-ne-v-kubitsi-
При момичета без гърди, се мери по-същия начин, просто допълнително някои взимат и размера от основата на гърдата до зърното, като те карат да го хванеш и опънеш напред, за да се види и колко е разтеглива кожата и до къде, допълнително и те вече са свикнали и на око и на тежест да определят и колко горе долу мастна тъкан имаш ти самата и колко ще остане за да поемеш откъм имплант..
По този начин, ако има 2 дами и двте с чашка ц примерно, но едната е само кожа докато другата си има и нейна тъкан, тази с "празните чорапчета", ако няма увисване голямо с изместване на зърното, ще побере доста по-голям имплант..
(не се хващайте за мерките от примера, дадох ги образно Simple Smile)

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 14:53 от DolliGi

# 129
Здравейте момичета!

И аз имам вече насрочена дата за Ноември😌 🤗 Искам да помоля, ако има момичета с приблизителни мерки до моите да споделят с какви кубици и импланти са?
Моите мерси са - 171см, 53кг, чашка Б! Знам, че тази информация е оскъдна, но все още не съм мерила подгръдна и гръдна обиколка... просто искам да го имам като ориентир, тъй като консултацията ми ще е ден преди операцията!
Много ви благодаря! 🥳🤗

Събирам отзиви за Мотива и Ментор?!

Желая хубав и усмихнат ден на всички!

# 130
  • Бургас
Всъщност най-важното е подгръдна и гръдна, защото може да сте с еднаква височина и колограми, но ако другата дама е с 85 подгръдна и 420 кубика, а ти си с подгръдна 70 няма как да ти сложат същите, а да изглеждат по същия начин въобще....
И смисъла на цялото упражнение се обезмисля, да не говорим, че може да добиеш много погрешна представа и да вземеш грешно решение!

# 131
Значи ще се измеря и ще пиша отново Simple Smile
Благодаря! 🙂

# 132
DolliGi, да така е. И мен ме измери от ключицата, отделно от зърното и т.н.
Аз затова съм казвала, че е голяма грешка да се отива с нагласа за някакъв кубик и марка, още повече да се настоява именно това да се сложи.

# 133
  • Parsberg
Здравейте отново момичета, предложиха ми оферта за Уголемяване на гърди плюс Блефаропластика 3.800€ като всичко е в тази ценс 6 дбевен престой, трансвери консумативи. Ако в Германия не намеря по-добра оферта отивам там. Надявам се само цена - качество да е на ниво.
Зсбравих да спомена., кръгли на Ментор препоръчва,но колко да са кубинците на място ще се разбере.

# 134
Здравейте, момичета ! Нова съм ,И аз събирам мнения ! Ако може да ми изпратите снимки , име на лекар и параметри ? Дори и във фейсбук или инстаграм . Благодаря предварително 😊

Общи условия

Активация на акаунт