Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 46 123
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Parsberg
Момичета аз започнах с консултациите, днес пуснах запитване в турската клиника, но аз искам операция 2 в 1 уголемяване на бюста плюс Фрйслифтинг с повдигане на вежди. Свързах се с мен и ми казаха да пратя снимки на вайбър на гърди и лице да ги види пластичният хирург и ще ми предложат оферта. Такава ли е политиката им?

# 106
Привет и от мен 🙂
До сега само ви четях, но се престраших да пиша. Обмислям и аз увеличаване и повдигане на бюста. Бях на консултация в София на Естетика, още го обмислям 🙂
Предложиха ми 300кубика на ръст 1,68 и 50 кг... Струва ми се малко. Имам 2 деца и доста излишна кожа 😁

# 107
Jirafche86, щом следиш темата отдавна,  си видяла,  че многократно казваме,  че само кубиците не дават визуална представа - избрахте ли марка,  вид имплант и най-важната каква е основата,  за да се добие представа?

300 кубика не са много,  още повече щом имаш кожа за обиране. Чуй и други хирурзи и им задавай въпроси за размерите - защо ти предлагат конкретен размер и вид имплант (анатомичен, кръгъл),  какво би станало, ако сложите по-голям и тн Flowers Four Leaf Clover успех!

# 108
  • Бургас
Също е важно дали имате "само" кожа или и собствена мастна тъкан в нея, но просто не е достатъчна, а също и птозата колко е, защото сте писала, че и повдигане ще има а това ми звучи като убиране на кожа също, което означава, че ще остане по-малко кожа за запълване ако е така....

# 109
Каза ми, че имам около 200кубика мастна тъкан(как го изчисли на око не знам 😁) ако съм сложела повече от 300 щяло да изглежда неестествено. Ще говорим пак. Ще искам и импланти да ми покаже и да го коментираме. Страх ме е, че след време ще ми малеят, а едва ли ще се подложка втори път

# 110
Fannsy,кога ти е операцията?
При кой доктор щеше да си,че забравих?

Моята операция ще е в началото на ноември във Варна при доцент Янков

# 111
Момичета сетих се да ви питам носихте ли си пижами с предно закопчаване или изобщо с какво спахте в болницата а и после вкъщи нали вдигането на ръцете е трудно та се чудя сега такива пижами ли да търся.

# 112
Момичета сетих се да ви питам носихте ли си пижами с предно закопчаване или изобщо с какво спахте в болницата а и после вкъщи нали вдигането на ръцете е трудно та се чудя сега такива пижами ли да търся.
Моята не беше с предно закопчаване, но е по лесно с такова, да. Аз нямах проблем с обличане и събличане, на 4 ден си мих косата на мивката  Laughing То е опасно и болезнено рязкото вдигане, ако е бавно и внимателно няма проблем. Аз бях и с котва, много повече разрези и не търпя болка. Не си представяйте, че сте на смъртен одър  Grinning
300-350 са си малко кубици, няма значение ниски или високи сте.
З.Л може ли и на мен снимки  bouquet

# 113
Те са малко ама като не позволява повече какво да правим няма да си ги носим под мишниците никой нормален и кадърен лекар няма да сложи на малка основа слабо тяло и малка гръдна обиколко 400 кубика цици нали се сещаш

# 114
Те са малко ама като не позволява повече какво да правим няма да си ги носим под мишниците никой нормален и кадърен лекар няма да сложи на малка основа слабо тяло и малка гръдна обиколко 400 кубика цици нали се сещаш
Няколко такива познавам точно с 400  Peace Като втората висока и слаба е силно разочарована и мисли за втора. Аз съм писала за нея в предишни теми. Тя е с анатомични де и като е с дрехи разлика няма  Shocked 
Та слагат и 400 не е като да не слагат, по скоро пациентките се плашат и не искат 400-420

# 115
Аз не бих се уплашила но в нито една таблица на които и да е марки импланти на основа 10,5см няма големи кубици. Нали се сещаш че като няма основа тея цици как ще стоят. Да и аз познавам слаби момичета с по 420 к. Но с по голяма гръдна обиколка. То затова хората мерят и така нататък иначе щяха да бухат на кой колкото поиска. Вече почвам да се дразня на хора с големи импланти като почнат да философстват колко били малки 300-350. Ами замислете се налко реално над нещата докторите знаят по добре от вас.

# 116
Ами аз не съм с много по големи от 350  Grinning  пък и имах доста своя тъкан и нося чашка С имам и много близки с импланти, та не е да нямам наблюдения. Затова си позволявам да философствам  Grinning
А докторите предпочитат по малки импланти, защото им е по лесно, не за друго. Гледат се и други параметри освен основата, преценява се профил и т.н Та пак може да станат доста по големи визуално и с 375 примерно.
Не познавам жена с 350, която казва, че са и големи. Даже напротив.

# 117
Чудесно Wink а вие точно пък май не сте ги показала така,че явно просто имате комплекс че вашите са малки 😁 
Лека вечер.

# 118
Карах мъжа ми да ми мери основата 😂😂😂 изкарва я 12 😁 ще се мери пак на консултация. Чудя се, 400 висок профил, дали пък няма да е прекалено изпъчено. Като ученичка имах доста задоволителен бюст толкова задоволителен, че ходех прегърбена от срам.... Де сега тоз късмет

# 119
Чудесно Wink а вие точно пък май не сте ги показала така,че явно просто имате комплекс че вашите са малки 😁 
Лека вечер.
Точно моите са най развявани в темата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт