Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 46 107
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Sunny girl а ти не беше ли от недоволните преди или нещо се бъркам ?

# 91
Sunny girl а ти не беше ли от недоволните преди или нещо се бъркам ?

Бъркаш ме със Sunshine,аз съм си доволна,но лесно може да се докаже кой е прав. Wink
Как пък никой от тези недоволни не застане с истинското си лице,та и да се оплаче в соц.мрежи от тях?

# 92
Фалшив профил. В рино темата също са налазили.

# 93
Вижте не ме разбирайте погрешно, аз съм доволна от отношението, гърдите ми са симетрични и се възстановявам бързо ,но нямам база за сравнение и предишен опит с такава операция, доктора ме попита колко кубика, аз отговорих че нямам никаква представа от кубици, след което той ме”нарисува “каза 350 и излезе от стаята, нито ми ги показа, нито ми ги наложи, а е трябвало

# 94
Ти не ни разбирай погрешно - няма логика на слаба невисока жена тези кубици и висок профил да не стоят добре като размер!
Има момичета с по-малко кубици и по-високи, и са си доволни от размера. Принципно не винаги ни налагат същия размер имплант(все пак няма да е стерилно), само казват колко. После си гадаем какво ще стане.
Сподели снимка с бански да видим колко са дребни.

# 95
# 96
Доколкото разбрах има още да спадат/9 окт ще стане месец /

# 97
  • София
Някой знае ли в промоцията на болница Вита под "висококачествени немски импланти" коя марка се има предвид? Политех или други?

# 98
  • Бургас
Доколкото разбрах има още да спадат/9 окт ще стане месец /
Като говорим за спадане, не е нещо осезаемо драстично, но ще се оформят наместят и придобият по-естествена форма, в интерес на истината повечето дами започват да си харесват повече бюста след 2-3 месец....
Това поне са моите наблюдения, преди това просто са настроени позитивно и се радват на новите придобивки.
Не знам какви са били Вашите желания, как да изглеждат, но мисля, че ще се получи хубав нормален бюст, ако обаче сте искали да изглеждате като плейметка при нулев старт ще трябват доста повече и то едва ли би могло да се случи с 1 операция....
Според мен поне, си изглежда добре за сега, доколкото мога да преценя.....

# 99
Хахаха даа най вероятно съм имала бомбастични очаквания, все пак бях момченце,това което го наричате нулев старт 😄 аз исках не просто гърди, а големи гърди😄
Много благодаря за отоговорите, дано всяка от нас се радва на това което има, а комплелсите и притесненията останат в миналото ❤

# 100
Съни извинявай че съм се объркала просто имената си приличат.
Тези гърди изобщо не са малки гърдички изглеждат добре според мен. А относно налагане и така нататък и на мен не са ми показвали имплантите само ми казаха колко ще са.

# 101
Имам приятелка която е 150 висока и 50кг и е с 350сс и и стоят много добре а вече са на 3 години. И тя е оперирана в Турция и каза че в началото не се е харесвала и са и се стрували малки но сега много си ги харесва.

# 102
  • София
Fannsy,кога ти е операцията?
При кой доктор щеше да си,че забравих?

# 103
Нормално е след операция да малеят.  Да,  има отток,  но мускулът притиска и не се вижда в началото обемът на импланта.  С времето оттокът от тъканите спада,
а самите импланти остават изпъкнали и стоят по-"дефинирани" гърдите. Аз веднага след операцията се чудех дали не са ми сложили 300сс... Толкова не ми се вярваше къде са... После нещата се нормализират.

# 104
Определено се диференцират. Аз съм си прясна, но през 2 дни виждам положителна промяна. Щом и мъжа ми забелязва, а той е дърво - непукист. Сега казва "А каква "фуга" има между тях, много добре" хаха Съвсем след операцията бяха просто 2 издутини.
Наистина няма как да станат бомбастични при 0 старт при никого с една операция.
Поизчакай няколко месеца и ако още ти малеят, прави консултации за увеличаване. Като цяло си има такава практика.

Общи условия

Активация на акаунт