Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 45 443
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Да посъживя темата. Ден 10 за мен - всеки ден си ги чувствам все по като мои, изобщо не ми тежат, мускулите посвикват, има още накъде да се отпускат.
 Днес ми дойде музата да се наснимам с разни дрехи, сутиени.
 За съжаление нямам по-така дрехи с деколте или очертаващи по логични причини...
Сутиенчето от снимките е от ХМ, само плат и много лекичко(засега няма да го нося, заради липсата на поддръжка).
Можете да разгледате албума ми тук, парола 4602019 (на първата снимка има моите мерки)
http://jambazova.snimka.bg/sveti-valentin/promeni.5158560.39131419

Eee, кажи честно. Тея от снимка.бг са ми махнали голите снимки, въпреки че е затворен албум. Ако на някого му е любопитно, ще изпратя снимки на лични.

Това се вижда само на голо: Може да забележите асиметрия - за мен това е напълно ОК. Асиметрията или леко увисване  като че ли беше повече(2 см.), но това изобщо не ме бърка. Коментирахме, че това няма да се пипа.
Чакам да си слегнат и да станат по-очертани Bowtie
Засега съм много удовлетворена от това как се възстановявам и от това, че ще имам "нормални" и женсвени гърди, а не бубунчици в двата края като преди!

Хах,изглеждат като моите ... Satisfied
Кубиците лъжат,на всяка жена й стоят по различен начин,ясно е !
Харесват ми определено,честито презпроблемно възстановяване.

# 76
  • София - Бургас
Lion и аз видях:) Честито отново:) Високо са още, но ще падат с времето надолу Simple Smile
Хубав сутиен, я сега сподели - марка, магазин? Simple Smile

Днес бях на поредна контрола, на 6 м. след операцията. Докторът е доволен, направи комплимент че са идеално разположени, симетрични, равни - всичко е наред Simple Smile И при мен обаче има да слягат и спадат надолу още, каза до  1 г. и ми препоръча да махна медицинския сутиен. Той пречил в момента за спадането и ми препоръча да не го нося вече, дори и да не спя с него.
Честно казано на мен мед. сутиен ми е много, много удобен и малко съжалявам, че трябва временно да се разделя с него.

# 77
Благодаря, Ева! Не съм се съмнявяла, че при теб нещатя се развиват перфектно! При теб много бързо ти се оформиха, може би защото са кръгли.
На мен медицинските от Ива нещо не ми паснаха. Тоест уж са един размер, но за съжаление черният(който предпочитам като цяят) е с 2 пръста по-стегнат от бежовия. Почти нямя закопчаване и няма да го нося. Другия е доста стегнат, но поне се закопчава.
Относно сутиените от магазини:
Този модел е супер удобен, пак има поддръжка, ще го оставя за след 2-3 месеца:
https://www.astratex.bg/sutien-galla-nepodplaten-dantelen/
От Hm са много добри цени(20-30 лв), само плат, без подплати. Не искам да знам за подплатени с подплънки или банели чашки!
Номер 40-42 съм, подгръдна 78, гръдна 98-100.
Триумф- чашка D при модел бриджитки. Всъщност това е Моят модел! Всякакви похлупащи не ми допадат. Това е от Hm, още не съм взела

Такива доста популярни захлупващи не ми допадат, независимо от категорията и марката:

# 78
  • Бургас
Аз да докладвам че си взех от OYsho 2 без банел с много добра поддръжка и много мека материя и изглеждат много добре, ако някой се интересува може да ги погледне...

Само че черни си взех аз.....
 Да кажа само че не седят като на манекените, при тях са като харизани малко Simple Smile
 Седят им точно като на мен преди операцията, даже на тях им седят много по-добре Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 12:29 от DolliGi

# 79
Точно за такива съм писала в темите. Водят се лята чашка, нямат банел и чашката е подплатена, така, че да не прозират зърната Grinning и придължат много добре, страшно удобни са.

Моделите, които е показала Лион не харесвам. Моите гърди са широки отдолу и няма банел, който да ми пасне. Тези модели до колкото знам са за визуално смаляване на гърдите. Медицинските ще ти станат като спаднат отоците и моите бяха така сега и от прането направо са ми хлабави.
Аз все още не мога да си намеря хубава бриджитка, имам един, но като че ли ми пада  Grinning  и чашката му е мека....

# 80
  • Бургас
Гледах някъде от този тип летите бриджидки и мисля че ще стоят много добре, но нямах време да меря тогава, а сега не се сещам къде ги гледах, между другото този от 2рата снимка ми седи подобно.
Ще снимам как стоят тези дни и ще кача, че на манекенките въобще не се добива представа, и аз чак като ги мерих ми харесаха иначе от 2 месеца ги гледам ама по снимките нещо не ми допадаха....
Черния дантелен който е показала Lion_ess ми харесва (имам пред вид снимката, не първия линк), и сега на почивката си взех 3-4 с банели(единия подобен на този от снимката), но въпреки че съм на 3 месеца банелите все още са ми неудобни, идват ми точно на белега и не ми е конфортно още за всеки ден, ще ги нося по-нататък или като излизам за по няколко часа, за сега съм се ориентирала към тези летите, наистина са като 2ра кожа....

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 13:02 от DolliGi

# 81
Здравейте момичета, отскоро съм с гърди 350cc подмускулно /от около месец/,но не съм удовлетворена от размера🙂
Въпросът ми е още ли ще спадат гърдите  или с времето ще “излязат” напред

# 82
За “лети” сутиени не бях срещала. Хубаво е да не очертават зърната, защото тези които харесвам(само дантела, с много лека подплата) си стърчи.. Къде може да има такива лети и поне половината гърда да е отвън или пак захлупва?

З.Л. , какви са ти мерките, при кого си оперирана и това ли ти каза за максимум? Ако искаш сподели анонимна снимка тук с или без сутиен.

# 83
  • Бургас
Здравейте момичета, отскоро съм с гърди 350cc подмускулно /от около месец/,но не съм удовлетворена от размера🙂
Въпросът ми е още ли ще спадат гърдите  или с времето ще “излязат” напред
Зависи, има някои ги правят в последствие да изпъкнат (след 3-4 месеца) има някои поспадат, само лекаря Ви знае какво е направил и най-добре да питате него...
Имаше тук една дама (не си спомням коя), беше показала снимки след 3я месец си бяха направо големи в сравнение с 1 и2, тя беше казала, че лекаря и е казал, че ги е направил в последствие да изпъкнат, а иначе всеки месец ще виждате как се променят...

# 84
Клиника естетика, д-р Бурак ме оперира, като цяло нямах право на избор,а и не знаех че мога да се “пазаря”  но беше запознат с моите очаквания..аз съм дребна 160/50 но пък тези гърдички доста се губят дори и за моите размери -имплантите са ментор висок профил

# 85
  • София
Как е възможно пациента да няма правото на избор?☹
Може ли да качиш снимка за да добием представа?
Съжалявам,че не си доволна от размера.
350к висок профил на твоя ръст и кг би трябвало да не изглеждат съвсем малки🤔

# 86
Здравейте дами, към тези, които бяха оперирани в София в Пантелеймон от Молов, горе доло кога ви започна операцията и колко време е траела тя, след 2 дни ми предстои и на мен и малко ме е шубе и от самата упойка, след колко часа се събудихте ? Благодаря

# 87
  • София - Бургас
Моите Японски сутиени са лята чашка без банел, те ми стоят и пасват перфектно, чак ме е яд, че не купих 3 броя тогава, но пък от друга страна добре, че купих 2 Grinning  
Модел на Триумф изцяло дантела стои добре, удобно и секси, прекалено секси защото зрънцата щръкват Grinning и затова малко го избягвам...Simple Smile
От Оийшо купих бял сутиен, също без банел, но не ми е особено удобен, не ми се струва добро качество също и предпочитам да гоизбягвам.
Скоро напипах една немска каталожна серия, от високо качество и по подобие на моделите Триумф, отново без банела и супер удобство. Около  45 лева струва. Показвам го:

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 23:14 от kaleia

# 88
“Гърдички” и се губят 350к стигааааа бе и висок профил 😳 мале аз с 325 какво ще правя съвсем се отчаях тцтцтц

# 89
Нищо неподозиращи "жени" се оплакват от клиника Естетика,ама защо не виждам негативни коментари в инстаграм страницата им,както и във фейсбук?
Преди да се каже - "Те си изтриват коментарите" ще го опровергая,защото откакто съм се свързала с тях преди операцията ми ....всякакви коментари има.
Писна ми да споменавам "ТОП" хирурга тук,щото и без това неговите рекламни лица се намесват,като правят фалшиви профилчета.
С колкото и жени да съм разговаряла оперирани от Естетика не се оплакват от наличието на малките кубици,както и от клеветата,че са се разбрали за едни кубици,а им слагат други.

Общи условия

Активация на акаунт