Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 45 550
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте момичета ,днес на ехомамографията излезе че на дясната гърда имам киста 9 мм,докторът който ме прегледа каза,че не пречи на операцията ,но искам да попитам някоя от вас имала ли е подобен проблем
Аз имам по няколко миниатюрни кисти в гърдите.Според мамолога и според пластичния хирург,не са пречка за мамопластика.🙂

# 541
Не съм си сложила розовите очила напротив даже мога да кажа за себе си че спадам към групата на хипохондриците. Хубаво е да се разказва за отрицателните последствия но не и да се натрапват.
Петя танева 604618 как си и може ли да разкажеш какво автоимунно разви в последствие. Бях прочела че имаш проблем но ми е убягнало ако си разказала.

# 542
И аз имах кистички,които не бяха проблем.
Аз искам да попитам след колко време изчезна дискомфортът ви при ставане,особено сутрин Simple Smile

# 543
Не съм си сложила розовите очила напротив даже мога да кажа за себе си че спадам към групата на хипохондриците. Хубаво е да се разказва за отрицателните последствия но не и да се натрапват.
Петя танева 604618 как си и може ли да разкажеш какво автоимунно разви в последствие. Бях прочела че имаш проблем но ми е убягнало ако си разказала.
За да не спамя темата, моля влезте в публикациите ми от първите постове. Заради това и се регистрирах тук, да търся идентични случай и не само тук, в тялото.бг също. Още пия лекарства, надявам се няма да е за дълго.

# 544
Здравейте, мадами Wink От доста време ви следя. Всички предишни теми съм изчела ( колко съм запомнила е отделен въпрос ха-ха). Малко се включвам ни в клин, ни в ръкав, но намерихъедни 10тина мин спокойствие,  и ето ме на.
Имам намерение да си увелича бюста в един момент. Имам и доста чуденки. Та ще се радвам да споделите.
За мен: имам три деца, последното все още кърмя. Преди тях имах непълно В. След второто стигнах до чашка А. Към момента не знам, но не мисля, че изобщо ще остане нещо, след като спра да кърмя. Малкия бюст винаги ми е бил комплекс... Sad
Ето и въпросите ми. Някои може да ви се сторят глупави, но нямам познати с импланти, а и никога не съм пипала такива....
- долу горе колко време след приключване на кърменето, мога да се подложа на уголемяване на бюст? Мога ли да казвам, че са си останали големи от последното кърмене Joy
- към раждалите мами - можете ли да сравните твърдостта на импланта си с гърдата по време на кърмене (пълна)?
- как ви приеха мъжете ви? Те ли бяха инициатори?
Благодаря, че ме изчетохте до края  Simple Smile

# 545
Трябва да си абсолютно здрав за операцията нали ? Настинка би ли могла да бъде причина за отмяна на операцията? :/

# 546
  • Бургас
Слънчице,
-Хубаво е да мине година, след като си приключила кърмене, защото гърдите търпят промени. Също така да си си нормализирала теглото. Можеш да казваш каквото ти е на кеф Simple Smile
-Има различни по твърдост импланти, моите се водят от най-твърдите. Горе долу като пълни гърди преди кърмене първите месеци, но по добре оформени.
- Мъжът ми си ги харесва, естествено.
И моите бяха празни кожи чашка А-В, как да не харесаш после нещо красиво и добре оформено Simple Smile

# 547
Трябва да си абсолютно здрав за операцията нали ? Настинка би ли могла да бъде причина за отмяна на операцията? :/
Здравичка трябва да си да. Иначе не е добре за теб и не знам дали някой би се навил, но зависи колко и от какво си болна. Действай да се оправяш, не стой.

# 548
Слънчице,
-Хубаво е да мине година, след като си приключила кърмене, защото гърдите търпят промени. Също така да си си нормализирала теглото. Можеш да казваш каквото ти е на кеф Simple Smile
-Има различни по твърдост импланти, моите се водят от най-твърдите. Горе долу като пълни гърди преди кърмене първите месеци, но по добре оформени.
- Мъжът ми си ги харесва, естествено.
И моите бяха празни кожи чашка А-В, как да не харесаш после нещо красиво и добре оформено Simple Smile
Благодаря Simple Smile
Теглото го нормализирах, че и надолу съм. Но се надявах да е по-кратък срока Sad

# 549
И аз мисля че трябва да мине година(аз толкова и изчаках) защото след приключване на кърменето за постоянно известен период от време продължава производството на кърма. Даже ако не се лъжа тук имаше момиче което на консултацията за увеличаване на бюста е разбрала че има кърма и са и дали лекарства за спиране на кърмата.

# 550
Може и по рано от година след кърмене. От много неща зависи. 6 месеца след кърмене, след преглед от мамолог и след консултация с хирурга може да се прецени.

Аз се разболях преди операцията и пих АБ, отложихме я с няколко дни. Болна е абсурд да те оперират, може да има сериозни последствия. По добре я отложи със седмица, отколкото да рискуваш  bouquet

# 551
Аз съм болна от една седмица надявам се че до тогава вече ще съм оздравяла остана ми само хремата малко и леко гърлото отврме на време ме боли

# 552
Здравейте, мадами Wink От доста време ви следя. Всички предишни теми съм изчела ( колко съм запомнила е отделен въпрос ха-ха). Малко се включвам ни в клин, ни в ръкав, но намерихъедни 10тина мин спокойствие,  и ето ме на.
Имам намерение да си увелича бюста в един момент. Имам и доста чуденки. Та ще се радвам да споделите.
За мен: имам три деца, последното все още кърмя. Преди тях имах непълно В. След второто стигнах до чашка А. Към момента не знам, но не мисля, че изобщо ще остане нещо, след като спра да кърмя. Малкия бюст винаги ми е бил комплекс... Sad
Ето и въпросите ми. Някои може да ви се сторят глупави, но нямам познати с импланти, а и никога не съм пипала такива....
- долу горе колко време след приключване на кърменето, мога да се подложа на уголемяване на бюст? Мога ли да казвам, че са си останали големи от последното кърмене Joy
- към раждалите мами - можете ли да сравните твърдостта на импланта си с гърдата по време на кърмене (пълна)?
- как ви приеха мъжете ви? Те ли бяха инициатори?
Благодаря, че ме изчетохте до края  Simple Smile
Здравей! Аз все още нямам силикон, но съм пипала на приятелки и като кърмила 2 деца, мога да кажа, че мойте Гърди с кърма бяха мноооого твърди, направо като камък. Тези импланти, които съм пипала бяха учудващо меки, много ми харесаха на пипане. И аз имах притеснение да не станат много твърди на пипане, но се успокои, че не е така.

# 553
Момичета, случайно попаднах на тези снимки преди и след. Ето малко примери как едни и същи кубици създават съвсем различен обем на гърдите при различни жени http://www.southfloridaplasticsurgery.com/before-after-photos/br … augmentation.html

# 554
Да различните кубици стоят по различен начин защото зависи дали имаш жлеза или си с нулев старт също така подгръдната е много важна и проекцията също е от значение. Поне което аз разбрах че трябва да гледам. И все пак за себе си си мисля че трябва да си сменя проекцията от 3.9 на 5.5 . Но вътрешният ми глас ми казва довери се на лекарят си той знае най добре. И незнам кое да послушам интуицията си или   Лекаря си.

Общи условия

Активация на акаунт