Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 45 504
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Дами, може ли да попитам нещо? На колко години сте, всички, които планувате операция или вече сте го направили? Кога се оперирахте за първи път? Аз след 3 месеца ставам на 40, как мислите стара ли съм вече за такива подобрения? Някой ще каже, че съм се сетила...

# 556
  • в 1001-та нощ
Не си стара Simple Smile

# 557
Здравейте 2017 години правих уголемяване на гърди кръгли ментор 400cc при Ники Георгиев Въпроса е още след операцията имах леки гънки отдолу от определено време станаха повече в долната част има ли нещо притеснително нямам болки и гънките сс повече когато ходя дълго време без сутиен без боди ?? Някой да се е сблъсквал с такъв проблем???

# 558
А тогава не го ли попита защо се е получило така?
И dilara1319 не си стара разбира се, действай смело щом си решила

# 559
Здравейте 2017 години правих уголемяване на гърди кръгли ментор 400cc при Ники Георгиев Въпроса е още след операцията имах леки гънки отдолу от определено време станаха повече в долната част има ли нещо притеснително нямам болки и гънките сс повече когато ходя дълго време без сутиен без боди ?? Някой да се е сблъсквал с такъв проблем???

Гънките ако са от външната страна и се напипват при навеждане,  не се притеснявай - всичкште ми познати с ментор сме с такива... Даже бях решила, че самите импланти тага ги правят....  Grinning после ми обясниха,  че е набръчкан импланта,  защото нямам моя тъкан... Така и не разбрах,  но не е опасно, ако е същото. При мен се напипва само като съм наведена,  ако се вгледам може и да видя нещо,  но пак при навеждане. Никакви гънки нямам в нормално състояние.

# 560
Да и аз само когато съм наведена или дълго време отпуснати без сутиен боди и само от външната страна ... благодаря спокойна съм вече...но защо така ги пратят а при смяна на импланти при Георгиев някой има ли представа каква е цената

# 561
Само заради тези гънки ли искате да ги подменяте ?!?!

# 562
Не ... имам и кожа от горната страна къдете реалнО си е моята гърди и искам да сменя с по голям имплант . Нещо дали не ми прецени кубиците или може би нямаше как от първата операция Да е по голям импланта нямам си идея .

# 563
А каква чашка бяхте преди и сега с имплантите ?

Имате ли снимки, ако може на лично.
Спряла съм се на този доктор като първа опция, след това Стоянов за. Консултация .

Третия ще е Романски.

Като че ли не искам при жена да се оперирам’

# 564
Дами, може ли да попитам нещо? На колко години сте, всички, които планувате операция или вече сте го направили? Кога се оперирахте за първи път? Аз след 3 месеца ставам на 40, как мислите стара ли съм вече за такива подобрения? Някой ще каже, че съм се сетила...

Здравей. Наборите да се подкрепим. 😄Здравейте на всички! Първо да благодаря на момичетата, които пишат тук и споделят... така вдъхновявате и други да съберат смелост и да се решат на тази крачка. Чета от скоро тук. Миналата година родих за втори път. Кърмих до януари 2019г. Планирам консултация с Д-р Стоянов след януари 2020.
Аз съм на 40 навършени и изобщо не се чувствам стара.  Твърдо съм решена да се оперирам и ще го направя. Заради себе си. Защото го заслужавам. Всяка жена заслужава да е щастлива от начина по който изглежда.
Още един път благодаря на всички! По-нататък ще имам и въпроси и не се съмнявам, че благодарение и на вас ще намеря отговорите!

# 565
Дами,  ама разбира се,  че на 40г не е късно за всякакви интервенции.   За всяка жена точният момент е този,  в който тя усети,  че го иска и е готова. Не харесвам клишета и рамки,  годините нямат място в тази тема 🍀 успех

# 566
  • Бургас
Никой не е достатъчно стар, за да се чувства добре и конфортно в кожата си, особено когато всичко е премерено и умерено, няма как да изглеждаме на 15, но можем да изглеждаме достатъчно добре.
Аз цял живот не съм имала почти никакво време за себе си, дори на козметик започнах да ходя преди 3-4 години, вече съм на 46, и тази година си сложих импланти, и не мисля, че който и да е може да каже, че с тях изглеждам зле или смешна за възрастта си. Смятам и други процедури да направя, за да поправя до някъде щетите на времето и да се чувствам добре и в хармония, не да се опитвам да изглеждам на 20, а просто добре в кожата си.
Смятам, че всеки човек има право без значение от възрастта си, да се чувства и изглежда, добре и със съмочувствие и конфортно в тялото си.

# 567
Аз съм на 28 с едно дете, но изобщо не мисля че има възраст за тези неща,който когато го почувства и се реши нека направи това, което ще го накара да се харесва повече. Това е моето мнение Simple Smile

# 568
Аз съм на 33 и се чувствам готова да го направя. Няма възраст за тези неща щом нещо те кара да се чувстваш. Единственото  което за мен беше важно е да съм приключила с раждането на деца защото понякога след това се разместват и увисват.

# 569
  • в 1001-та нощ
Аз никога не съм била с огромни гърди. По-скоро средни, стегнати, с красива форма. След първото дете и кърмене се съхраниха, но след второто - беше трагедия. Бях решила, че приключвам с децата, и е време за тази крачка.

Общи условия

Активация на акаунт