Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 46 215
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
mims_861, защо се нервираш? Той доктора не е длъжен да говори с тебе по телефона. Като искаш да говориш лично с него, затова има асистентки записваш час и отиваш да говориш  Grinning  

# 166
mims_861, защо се нервираш? Той доктора не е длъжен да говори с тебе по телефона. Като искаш да говориш лично с него, затова има асистентки записваш час и отиваш да говориш  Grinning  

Даа,той за "ТОП" се води,как ще говори лично с хората.Trollface
А когато аз ходих на консултация,дори връщаше обаждане и се обясняваше все едно е длъжен да каже какво е правил.
Славата променя хората ,е** го .... Pensive

# 167
El_83 Просто исках да го питам дали ако сменя имплантите от анатомични с кръгли трябват нови измервания. Тя не е лекър не е компетентна нейната работа е да записва часове и да следи за изследвания и всичко свързано с подготовката за операцията не да ми помага в избора на импланти...... нали така или се бъркам.Просто можеше да ми каже че в момента е зает и той ще ми се обади а не на нея да пращам снимка какъв ефект търся не тя ще ме оперира.
Момичета знаете ли че в Турция не им правят мамография на гърди директно ги оперират. Поне като разказах на моята приятелка какви изследвания ми искат тя каза че на нея в Турция не са  и правили мамография и консултация с мамолог.

# 168
В Турция те питат дали си бил и то доста натъртващо. Ако кажеш не, винаги могат да ти направят една ако имат такъв специалист. Мен не ме бяха предупредил обаче преди да отида. Все пак бяха ми  правили от работа скоро преди това. Аз бях с посредник и там явно нещо се изпусна.
Относно смяната - естествено, че трябва нови измервания и не само всичко като за първи път.

# 169
mims_861Няколко дни след консултацията си с Молов реших ,че ще е по добре да съм с кръгли импланти.Звъннах на доктора и той ми каза ,че ще погледне в протокола.Да промениха се кубиците и като цяло нямаше проблем.В момента аз имам друг проблем който може да възпрепятства операцията😟

# 170
Monika799 значи трябва да настоявам асистентката да му каже да ми се обади защото тя твърдеше че няма да има промяна в размера.Ето пак стигаме да извода че не е компетентна. Какъв проблем имаш( ако искаш да споделиш).

# 171
  • Бургас
mims_861  ти една консултация ли прави с него, защото преди поне можеше да си направиш 2ра безплатна ако нещо искаш да доуточниш
sunny__girl човека говори с всички които е оперирал, но предполагам точно затова си е взел асистентка, за да следи подробностите преди и честно казано без да защитавам никого, по принцип не обръщам внимание, но не ти прави чест, непрекъснатото заяждане, едва ли е първия лекар който прехвърля подробностите на асистентката си, още повече когато си има консултации за такива по важни неща.....

# 172
  • Parsberg
В Турция те питат дали си бил и то доста натъртващо. Ако кажеш не, винаги могат да ти направят една ако имат такъв специалист. Мен не ме бяха предупредил обаче преди да отида. Все пак бяха ми  правили от работа скоро преди това. Аз бях с посредник и там явно нещо се изпусна.
Относно смяната - естествено, че трябва нови измервания и не само всичко като за първи път.
Петя, може ли на лично да ми разкажеш как премина подготовка и самата операция, както и дали си била с придрижител. Имаше ли преводач, и изобщо каквото се сетиш. Ако искаш и имаш време разбира се. Ако може и снимка и с какви импланти си. Ба мен ми предложиха кръгли на Ментор, аз ще си правя и Блефаропластика едновременно.

# 173
Петя, може ли на лично да ми разкажеш как премина подготовка и самата операция, както и дали си била с придрижител. Имаше ли преводач, и изобщо каквото се сетиш. Ако искаш и имаш време разбира се. Ако може и снимка и с какви импланти си. Ба мен ми предложиха кръгли на Ментор, аз ще си правя и Блефаропластика едновременно.
В Естетика ли?

# 174
  • Parsberg
В Естетика ли?
Да.

# 175
Закъснява ми😟.Да звънни му и говори с него няма да има проблем .Аз утре надявзм се ще рсзберс дали съм бременна ужасссс

# 176
Monika аз пих сега хапче escapele точно защото стана фал точно като бях в овулация и дано няма проблемииии че ще откача

# 177
Аз знам, че за Молов става въпрос и го написах това сериозно без да се заяждам. Ако води протоколи и погледне размер може да каже по телефона ( ако въобще има време и желание) но за други въпроси и консултации....не е нужно чак нерви 🤗
По принцип със сериозните доктори рядко може да се говори лично по телефона. Затова имат кабинети, регистратури, асистенти и т.н
Аз говорих лично със Стоянов, но така се бяхме разбрали и личният си номер ми даде той.
Не си представям добър доктор да стане телефонист или да отговаря с часове по вайбър, както казваха тук. Или е била асистентката му или има много свободно време. По принцип не е длъжен, затова си има консултации.
Мимс, най добре отиди на втора. Правилното определяне на кубик е най важно. Може да реши и профил да смени и други параметри да мери...не рискувай.

# 178
Късно е за ескапел пък и ние се пазим въобще не го очаквам.Декември ще стана на 40 незнам просто утре ще направя тест.С Молов говорих лично по размерите ми определи новия размер тоест по протокола втора консултация не е имало.

# 179
Моите представи до перфектни гърди се приближават до тези, дано догодина се видя и аз с подобни !

,
Скрит текст:

Моите представи също!
Тези гърди са 600+ кк или поне значителен старт +350-400 кк импланти! То е написан импланта, но целият обем абсурд да е 410 кк, дори и да е слаба жена.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 21:37 от Lion_ess

Общи условия

Активация на акаунт