Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 45 499
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Мацките с разрвз"котва" кога махнахте лепенките? Дразнеше ли ви после от сутиените и слагали ли сте нещо? Доктора каза да ги махам вече, но си има ранички и ме е страх да не залепва по сутиена 🙁
На мен на 18ти ден ми махнаха конците и аз имах ранички, но не пречи. Само къпането да е с по хладка вода, басейни и т.н абсурд. Няма страшно. Когато паднат коричките се започва с Келокод, не бързай.
Може ли снимка на ЛС?

Аз по корем започнах да спя към 5-6 месец въпреки, разрез котва. И до сега си спя така

# 586
Мацките с разрвз"котва" кога махнахте лепенките? Дразнеше ли ви после от сутиените и слагали ли сте нещо? Доктора каза да ги махам вече, но си има ранички и ме е страх да не залепва по сутиена 🙁
На мен на 18ти ден ми махнаха конците и аз имах ранички, но не пречи. Само къпането да е с по хладка вода, басейни и т.н абсурд. Няма страшно. Когато паднат коричките се започва с Келокод, не бързай.
Може ли снимка на ЛС?

Аз по корем започнах да спя към 5-6 месец въпреки, разрез котва. И до сега си спя така

При мен конците явно са от тези, които си падат сами. Ще снимам довечера и ще ти пратя(но няма да се плашиш, рязането е брутално 🙁

# 587
  • Plovdiv
Аз съм на 32 с две деца. Н 5 и 1,6. Бях решила след децата да слагам импланти. Писала съм и преди 6м след приключването на кърменето изтичаха юни месец но нямам кой да ми помага с децатА и чакам януари. Преди години когато ми казваха, че като мина 30 ще си сменя мнението за пластичните операции аз не вярвах 😁 е прави се оказаха.

# 588
MunM твоята кой декември е моята е на 06.12. 2019 Имплантите се плащат по банков път останалото на каса но ако има проблем с изследванията връща парите което е хубаво. Аз мисля да си направя всички изследвания и тогава да ги преведа и да си поръчам сутиени от Ива а имаме го питайте за мед. Лице с което работи от вашият град да ви помогне с изследванията. Защото на мен ми каза за една жена която да потърся и тя ще ми подготви всичко и няма да се лутам по кабинетите сама.
Не мисля ,че връщат парите (2000) тези пари отиват за инплантите,за това се правят предварително изсле
дванията

# 589
При мен конците явно са от тези, които си падат сами. Ще снимам довечера и ще ти пратя(но няма да се плашиш, рязането е брутално 🙁
. Можели и на мен да ми изпратиш 😏

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 15:18 от bubanka

# 590
MunM твоята кой декември е моята е на 06.12. 2019 Имплантите се плащат по банков път останалото на каса но ако има проблем с изследванията връща парите което е хубаво. Аз мисля да си направя всички изследвания и тогава да ги преведа и да си поръчам сутиени от Ива а имаме го питайте за мед. Лице с което работи от вашият град да ви помогне с изследванията. Защото на мен ми каза за една жена която да потърся и тя ще ми подготви всичко и няма да се лутам по кабинетите сама.
Не мисля ,че връщат парите (2000) тези пари отиват за инплантите,за това се правят предварително изсле
дванията
Напротив тези пари като ги преведем те стоят в сметката на лекаря след като мине операцията тогава той ги плаща. Защото аз го питах и той ми обясни че по време на операцията и най малкото съмнение че има нещо на имплантите той ги връща. Те не ги отварят преди операцията а по време на операцията. Поне при лекаря при който ще се оперирам е така. Иначе и аз съм решила да си направя извледванията и тогава да преведа парите.

# 591
Здравейте, ъпдейт от мен!
Операция на 17.09.2019, Д-р Молов, 460кк, среден профил енатомични, 76 см.подгръдна.
Белегът не мърда към подобрение. Не е бил зле, беше си прав добре направен разрез, но въпреки че се мажа стриктно с гелчето, все така си стои.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 12:56 от bubanka

# 592
Моля, слагайте поредиците от снимки в скрит текст, тези на голи гърди - също.
Редактирала съм изключително много постове, но ще започна да трия директно мнения с подобни снимки.

За обикновената версия иконката за скрит текст се вижда лесно, пише "скрит текст" върху нея.
За мобилната версия изписвайте таговете на ръка. Така написан текстът:

Код:
[spoiler][img]//cdn.bg-mamma.com/Rm2l/FTRq6.png[/img][/spoiler]

се визуализира по този начин:

Скрит текст:

# 593
Lion ти си една от малкото, която дава редовно рапорт тук, което е полезно. Ти как ги чувстваш? Виждат ми се вече с легнали

# 594
Операция на 17.09.2019, Д-р Молов, 460кк, среден профил енатомични, 76 см.подгръдна.
Белегът не мърда към подобрение. Не е бил зле, беше си прав добре направен разрез, но въпреки че се мажа стриктно с гелчето, все така си стои.
Скрит текст:

Много са хубави,прекрасно разстояние между тях.Моля те дай информация как премина възстановяването и как се чувстваш сега!

# 595
Пиша тук, защото “навремето” на мен ми писаха момичета като Калея, Доли и други и това супер много ме успокои и надъха да не се отказвам 🤗
Та с техния пример и аз давам пример, че си заслужава!
Нямам претенции за перфектност, всички знаем, че не зависи само от доктора или импланта крайния резултат. Но все пак се чувствам перфектно в кожата си и това беше целта Simple Smile

Ами вече са си като мои!
Днес за първи път след операцията карах колело 50 мин, средно натоварване. Само една стабилна тренировка правих преди седмица(за долна част) и резултатът е яката мускулна в краката! Мисля да не се претоварвам, ще тренирам 3 пъти седмично с леки тежести.
Спя по гръб и много малко понякога настрани с възглавница. Изрично нося поддържащи сутиени 24 ч.

Като цяло си заслужават нещата на 100% и човек посвиква да живее пак нормално!

# 596
Скрит текст:

Бравооооо,честитооо много са якииии със здраве да си ги ползваш.😉😉😉

# 597
Скрит текст:

Бравооооо,честитооо много са якииии със здраве да си ги ползваш.😉😉😉
Браво все по хубави стават. Дано повече момичета вземат пример от теб. Живот и здраве след месец и аз ще споделям опита си тук за кураж на другите момичета

# 598
  • София
Здравейте. От скоро съм тук и следя с интерес темата.Предстой ми скоро операция при доктор Молов , и бих искала да споделите нещо за анестезията.Как протича цялата манипулация. Малко се притеснявам та затова да събера малко информация.

# 599
Скрит текст:

Имам следното питане към теб ,колко пъти беше на превръзка и кога ти махнаха или сами паднаха конците?

Общи условия

Активация на акаунт