Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 45 497
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, ъпдейт от мен!
Операция на 17.09.2019, Д-р Молов, 460кк, среден профил енатомични, 76 см.подгръдна.
Белегът не мърда към подобрение. Не е бил зле, беше си прав добре направен разрез, но въпреки че се мажа стриктно с гелчето, все така си стои.
Скрит текст:

Имам следното питане към теб ,колко пъти беше на превръзка и кога ти махнаха или сами паднаха конците?

Конците се махат между 12-я и 14-я ден. При Молов не са от тези,които се разграждат сами.

# 601
Николета си е подновила имплантите.
За мен са перфектни .
Искам и аз такива .Heart Eyes
450cc Ментор при Георгиев   

# 602
Изглеждат фрапиращо, защото са Ментор. 450 при други марки не изглеждат така.

# 603
  • в 1001-та нощ
А и тя е миньонче.
Колко пъти ги сменя вече?

# 604
  • София
Изглеждат фрапиращо, защото са Ментор. 450 при други марки не изглеждат така.
Каква е разликата?
Дай боже да си права!😄

# 605
И според мен са доста големи вече или поне така изглеждат..... лионс е с 450 а не изглеждат така огромни

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 10:41 от Valeriya Valcheva 643995

# 606
  • София
Защото всички снимки са обработени.
Сещам се и за други известни дами на които на живо не са им големи и имат кусури,ноо в инстаграм са им страхотни,перфектни и по-големички.😀
Но на НЛ си мисля,че реално сега са и хубави,щом др.Георгиев ги е правил.

# 607
Ще се опитам да кача и аз снимки 😁
Операцията беше на 7ми този месец, повдигане и импланти-Ментор 350сс висок профил. Кафявите петънца с е оказа, че са алергия към лепенките(имам алергия към кола маска и лепенки, но преди се изразяваше в падане на кожата, където е била лепенката)

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 01:04 от jiraf4e86

# 608
  • Бургас
jiraf4e86 Браво, много добре изглеждат. Ще споделиш ли повече подробности, при кого, с какъв старт....
Да са ти честити, бързо и безпроблемно възстановяване и много да те радват!

# 609
jiraf4e86 Браво, много добре изглеждат. Ще споделиш ли повече подробности, при кого, с какъв старт....
Да са ти честити, бързо и безпроблемно възстановяване и много да те радват!

Старта беше смешен при мен 🙄 кожа, стрии, увисване-от всичко по много 😔 най-малко имах собствен"пълнеж-почти нищо.Рвбрата ми прозориха и беше много грозно.
Оперирах се в Естетика при др Синан. Никога не съм го планувала, просто стана. Реших се 🙂 На 8ми ще съм на контролен преглед. Най-добре заздравява долния белег, много е малък и гърдата като е отгоре, почти не се вижда. С ареолите ще в дълъг процес сякаш, но ще видим.

# 610
  • Бургас
Има време, а е и зима та няма за къде да бързаш, и това ще мине и ще забравиш.... Simple Smile

# 611
Ще се опитам да кача и аз снимки 😁
Операцията беше на 7ми този месец, повдигане и импланти-Ментор 350сс висок профил. Кафявите петънца с е оказа, че са алергия към лепенките(имам алергия към кола маска и лепенки, но преди се изразяваше в падане на кожата, където е била лепенката)
Скрит текст:

Скрит текст:

Колко различно стоят на голо и в сутиен,чак странно!Честито и от мен много са ти хубави.Само да попитам,кръгли са нали?

# 612
Кръгли са, да, забравих да напиша 😁
Снимките са правени в един ден-разликата наистина е голяма. С дрехи не се забелязват, нищо фрапантно, но на голо е 😲 дано слегнат още

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 01:03 от jiraf4e86

# 613
Гръгли са, да, забравих да напиша 😁
Снимките са правени в един ден-разликата наистина е голяма. С дрехи не се забелязват, нищо фрапантно, но на голо е 😲 дано слегнат още
Честито и от мен със здраве да им се радваш

# 614
Честито и от мен много ми харесват !
Относно на николета наистина ми се струват огромни 😱

Общи условия

Активация на акаунт