На море в България 2019/2020 г.! - 5

• 46 703
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Дете на 13г, но се брои за възрастен, така че 3+0.
Да,но има и 3 малки деца,т.е.3+3 трябва да е,а такъв вариант не виждам на доста места когато чета какъв е максималният капацитет за настаняване.Явно ще трябва двустаен или както fatalina мисля беше предложила,две стаи.Принципно от трите деца едното е бебе,а другите две са на 2 и 4 г.

# 646
Аз чакам мейл от "Топола Скайс" за банков превод и потвърждение на резервация.От Визит ми отказаха,почти нямат свободни места за силен сезон.

# 647
  • Пловдив
Не е много по темата, но знаете ли проверен сайт или агенция, през които мога да резервирам Бг хотел с PayPal?

# 648
  • В.Търново

renidimova, вярно, ние го коментирахме по-рано това.

# 649
Здравейте! А някой дали е бил на Вили Мария-Тереза в Балчик.. изглеждат добре на пръв поглед, а и отзивите са доста положителни .. Тази година сме решили да почиваме на някоя вила или бунгало и съм в голяма чуденка. С дете на 3 годинки сме.😊

# 650
Някой да има идея къде се намират бунгалата от финала на сериала Откраднат живот?Питах в темата за ОЖ,но там не знаят.Ако някой е гледал сериала и ги знае,просто са страхотни,точно на плажа.Вторите такива, които виждам в Бг след онези в Градина.

# 651
  • В планината / На морето
Навсякъде по света има хотели за възрастни. Ние с ММ ги предпочитаме.
Плажът и той ли е само за възрастни ?

# 652
Да, ако принадлежи на хотела.

# 653
Не знам кои са бунгалата,но са някъде в района на Варна.

# 654
Fatalina писа наскоро за проблем с тръба около Блу Ориндж, който според нея е добре да вземем предвид при резервации в района.
Не намирам поста, а и тъкмо да попитам - тези бунгала на Градина попадат ли в обхвата на проблемната тръба?

# 655
Ами да, защото когато питах за тези бунгала и ги коментирахме тя написа да внимаваме.

# 656
# 657
Ние ходим в Лозенец. Добре е извън топ сезона, когато е прекалено гъсто населено и даже трудно си намираш място в ресторант. Докато иначе е спокойно и приятно. Последните години доста инвестираха в пътища, преди бяха едни кратери покрай луксозни хотели, изглеждаше доста странно.

# 658
Страшно много хотели предлагат кошара, повечето искат заплащане за нея. Simple Smile
Това не е вярно, почти навсякъде където сме били сами са ни предлагали кошара за детето ,и то без да се заплаща.Даже бяхме резервирали стая а ни настаниха в апартамент(малък) без да доплащаме това в Слънчев бряг.

# 659
  • В.Търново
Страшно много хотели предлагат кошара, повечето искат заплащане за нея. Simple Smile
Даже бяхме резервирали стая а ни настаниха в апартамент(малък) без да доплащаме това в Слънчев бряг.
Е, това вече е по преценка на хотела.Много хотели го правят в междинен или слаб сезон.И ние в хотел Серенити са ни настанявали вместо апартамент парк в апартамент море.

А, за кошарата, просто сте попадали на такива хотели.Например хотели като Рива-Сл.Бряг, Ескада Бийч - Ахтопол, Морско око гардън-Златни пясъци, Хотел Марина Сандс-Обзор, Блек Сий Стар-Черноморец, Аркутино Фемили Ризорт-Аркутино и много, много други, да не изброявам още искат пари за кошара.
Така, че вярно е, че се иска масово доплащане за кошара. Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт