Есенното слънце вече грее, а порасналото ЮНче гука в количка и на глас се смее - Тема 4

  • 16 612
  • 798
  •   1
Отговори
# 795
  • Мнения: 620
Съни, а как сте с кърменето? Беше споменала, че гърдите са ти омекнали и кърмата е намаляла. На мен днес ми дойде... и преди това беше точно както го описваше, меки гърди, чувствах ги празни, малкият за 0 време изпомпваше всичко, през деня трудно да го накарам да суче, единствено като се приспиваме. Той не се е сърдил като цяло, примрънка малко, но го хванах, докато е унесен в мен и почнах едната-другата гърда и да суче на празен ход, така на всяко приспиване, като се събуди и е още сънен пак. Мисля, че се нормализираха нещата, чувствам гърдите по-пълни, а и той не мрънка. Освен това, вкусът на кърмата също може да се промени и някои бебета отказват да сучат заради това. Та мисълта ми е, дали и при теб няма да се окаже това...
А относно спането - ние вече 3 месеца сме така с реването. Едва последно време почна и по-спокойно да заспива. Бебета много лесно се превъзбуждат и накрая на деня плачат, защото са преуморени. А през деня, защото искат да заспят, а не могат. Моят, ако си пропусне дрямка през деня, дори съвсем кратка да е, да я има, после реве много на следващото приспиване и трудно се успокоява. Вечер се опитвам да го сложа максимално рано да спи, колкото ми позволи и е настроен самия той.
Гледане в точка, червени очи, хиперактивност - всичко са признаци, че му се спи на бебе; и при моят е така.


П.п. А нова тема, дали някой може да пусне, да не ни заключат?

# 796
  • София
  • Мнения: 616
cheburita, благодаря, че попита. Щях да пиша и в другата тема, ама се отплеснах Wink Явно е било заради цеденето двата дни, защото като ми се е регулирала кърмата и не ми остава излишна, та сигурно съм изцеждала храната на бебето и той затова беше гладен, а гърдите празни. Свърших си работата и спрях да цедя, но от два дни имам много кърма, едната нощ даже буци ми бяха станали, а това отдавна не се е случвало. Сега сигурно пак ще се регулира. Въпросът е, че всеки месец ще трябва да го оставям по два пъти и трябва да изготвя стратегия за това инцидентно цедене, което се оказва трудна работа. Но ще се справя някак.

# 797
  • Мнения: 272
Здравейте и от нас с Гери,ние нещо пак грухтим с нослето и май пак е задна хрема😩 от днес сме пак на същата процедура витамин с и промивки + капки.Дано мине по -бързо. И нашата бебка мрънка преди да заспи.Пробва да пълзи мести се с няколко см като е забавно че дига дупето високо мн е сладка така.

# 798
  • Мнения: 560
Ами, сътворих набързо нова тема, на базата на старите, разбира се. Мислех да я променя малко, но все не остава време, така че ЗАПОВЯДАЙТЕ в НОВАТА СТАРА ТЕМА :
https://www.bg-mamma.com/?topic=1151871.msg39535219#msg39535219

Общи условия

Активация на акаунт