Есенното слънце вече грее, а порасналото ЮНче гука в количка и на глас се смее - Тема 4

• 21 269
  • 798
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мами, ние се върнахме от ваксини. За сега бебчо е спокоен. На 3 месеца те им 7300 и сме 66см. Моята педи нещо ме ядосва, не ми даде направление за гастролог, каза че като го за храня ще се оправи запека, ако искам да му давам сокче от круша. Аз естествено мисля, че е много рано та си оставаме на мелилакс за сега.

# 106
Petia92, браво на вас, вие сте големички, ние сме скромните 59 см и 5390гр. Даваш ли пробиотик? Пробвай да смениш няколко + гимнастика и масаж, все някой трябва да ви действа добре на ходенето до тоалетната.

# 107
Petia92, браво на вас, вие сте големички, ние сме скромните 59 см и 5390гр. Даваш ли пробиотик? Пробвай да смениш няколко + гимнастика и масаж, все някой трябва да ви действа добре на ходенето до тоалетната.
Правя масажи всеки ден. Давах линекс бебе капки и био гайа без резултат. Дуфалак давах но много му се издъхва коремчето и пак не ака. За сега само клизмичката ни спасява, но ме е страх да не привикне.
Много си е добре твоята бебка, тя е госпожица все пак. ☺️😊

# 108
Petya, пробвай с Биобаланс бейби, той е с пребиотик. При нас само той помогна с акането.
Захранването започва със зеленчук, защото ако е плод трябва да е термично обработен, суров може чак след 7 месец. А като е сварен водата се редуцира и става много сладък, после може да не искат зеленчуци

# 109
Правя масажи всеки ден. Давах линекс бебе капки и био гайа без резултат. Дуфалак давах но много му се издъхва коремчето и пак не ака. За сега само клизмичката ни спасява, но ме е страх да не привикне.

И моята бебка аксше 1 път в седмицата, но педито ни даде пробиотик Пробиен бебе на фортекс и започна да ходи всеки ден, даже понякога по 2 пъти. Не знам дали при вас ще подейства, но определено смяната на пробиотик е добра идея Simple Smile

# 110
Ние 4-ти ден не сме акали. Изглежда спокойна иначе, педи каза да бръкна в дупето с термометъра ама нещо не ми се иска. Мисля да сменя пробиотика. С биогая сме сега, препоръчайте ни някой друг. А смешното е, че мен ме хвана разстройство хах аз с разстройство бебето със запек 🤔 (само на кърма е)?

# 111

И моята бебка аксше 1 път в седмицата, но педито ни даде пробиотик Пробиен бебе на фортекс и започна да ходи всеки ден, даже понякога по 2 пъти. Не знам дали при вас ще подейства, но определено смяната на пробиотик е добра идея Simple Smile
Той ака през ден или два, но е адски твърдо. Изчаква една гигантска топка синкава и след това тръгва гъсто жълто ако, но се тормози много напъва се цял ден за да може да я изкара на вечерта. След няколко дни свършва био гайа та и ще взема нещо друго дано има ефект.

# 112
Петя, тая твоята педиатърка като не я бивa, поне направления да дава Angry
Танче, пробвай с термометър, няма проблем. Също се зареди с круши, пъпеш, грозде, праскови (ако кърмиш). Аз попринцип ям доста плодове, но последните дни като се замисля май не бях яла нищо, та за това да се е запекал. Вчера хапнах пъпеш, круши и грозде и днес ака сам Grinning

# 113
  • Плевен/Пловдив
Ние сме на Био баланс с Вит Д.
Акаме на 3-4 дена само на кърма сме.
Вчера си хапнах крушка и днес резултат два пъти акахме Simple Smile

# 114
  • София
За мен оптимално за кърмено бебе е захранване на 5 месеца и половина. Каката тогава я захраних, мисля и сега пак така. Започнах със зеленчуци. Имам една схема от позната, аз си ги променях нещата, но пак е насока. Първата храна я вкарвах седмица - картофа, после моркова пет дни и следващите вече по три дни. 2-3 дни преди и 2-3 дни след ваксина не се вкарват нови храни. Ако някой може да качи схемата, мога да я препратя на мейла, защото аз идея нямам как да кача такъв файл.

# 115
Месото кога мислите да го вкарвате. И какъв вид?

# 116
Месото кога мислите да го вкарвате. И какъв вид?
Започва се с пилешко, пуешко и заешко - пилешкото ако може да не е от масовите вериги, че нали знаете какво е. Около 7,5 месеца някъде мисля аз. После след 8-9 месеца - телешко, след 10-11 - риба и след 11-12 - агнешко и свинско (по груби спомени)

# 117
И аз вече да си задам и моя въпрос. Кога си преместихте малките мъници в тяхна стая? И как.. моята маймуна е на 4++ месеца и още спи в нашата спалня. Искам да я преместя, но ме притеснява готова ли е.. И как, постепенно местене ли или отведнъж

# 118
Според мен са много малки да спят сами в стая. Беб си спи в кошарата в нашата спалнята. Не че имаме друга спалня де Joy ама и да имахме все още е рано. Може би към годинка, знам ли Thinking

# 119
Според мен са много малки да спят сами в стая. Беб си спи в кошарата в нашата спалнята. Не че имаме друга спалня де Joy ама и да имахме все още е рано. Може би към годинка, знам ли Thinking

Мен ме притеснява идеята от свикването на мъниците. Кога се мести, че адаптацията да е по-лесна

Общи условия

Активация на акаунт