Есенното слънце вече грее, а порасналото ЮНче гука в количка и на глас се смее - Тема 4

• 21 283
  • 798
  •   1
Отговори
# 120
Със сигурност е твърде рано за местене. Знам, че към годинка евентуално може да се почне да се слага детето в креватчето да посвиква да си спи само. Мен пък ме притеснява, че като стане време на мен няма да ми се иска да я слагам в другата стая. 🤣

# 121
Ако спят при вас в леглото ще свикне, но според мен 4 месечно бебе лесно се отучва от каквото и да е. Просто да си спи в кошарата, защото после преходът ще е още по труден.

# 122
  • София
Баткото си спи при мен в кревата, когато сме в София и си спи на собствено легло, когато сме на морето (в последните три месеца). Не е имал проблеми да се отдели на свое легло.

# 123
Ние преди около месец я преместихме в нейната стая, като досега аз спах на дивана при нея. Не се е будила през нощта и тази вечер мислех да я оставя за пръв път сама, но при нас двете стаи са свързани, ще оставим вратите отворени и камерата ще е включена да я наблюдавам. Няма гаранция обаче, че по някое време няма да се върна на дивана или да я проверявам час през час Grinning

# 124
Ходих до Lidl, взех си черно яке наистина има допълнителна платка с малка качулка и се захваща с ципове. Гледах и сутиените, но са угромни(или моите са много малки).

# 125
И аз ходих до lidl, но специално за сутиените. Мислех, че ц чашка ще ми е много голяма, но пасва много добре и е супер удобен..

# 126
  • София
Моят само първият сън за нощта си го изкарва в кошарата 3-4 часа макс. После като започне да се буди вече трудно заспива, напъва се, пръцка и го взимам при мен в леглото, че иначе няма спане.

# 127
Irinapa ципа на якето пластмасов ли е или метален? Аз се чудя дали да взема яке или само приставка да си търся? Бях намерила за 20лв във фейса продаваха.
Баткото спеше при нас в леглото,но така му харесваше пък и аз много исках да си се гушкаме, малката обаче не обича така и си спи в кошарата. За сега не бих я отделила в друга стая понеже се кърмим 1 или 2 пъти и да ходя до другата стая ми е много неудобно. Може би като спре да пие мляко през нощта тогава. Ако вашите бебчовци не се будят през нощта може да ги отделите. Ние от 1 седмица сме отделили баткото в неговата стая и ми е много странно.

# 128
За отделянето да се похваля, първата нощ беше много успешна, цяла нощ си спа спокойно. Но да, при нас е възможно, защото сме изцяло на АМ и тя отдавна се отказа сама от нощното хранене. Като заспи към 21-22 и се събужда сутрин в интервала от 6 до 8.

# 129
Каката спи от 3 годишна в нейната стая. Спеше си в кошарата преди това, но се преместихме в нов апартамент и поспа малко при нас, докато свикне.  Отпърво не искаше, ама сега и да я карам да спи при мен, не иска. Рано или късно, ще си соят в тяхната стая, не разбирам защо дасе бърза от бебе да се отделя. Ами ако се задави, ако реве, пък не я чуя, ако се е отвила... А каката пиеше мляко до 2 годишна.

# 130
  • София
Ооо, аз планирам да го преместим в друга стая сигурно към втората му годинка. До една година са ми твърде мънички за друга стая. Още повече, че имаме други ремонтни дейности в момента, които даже ще продължим догодина и чак след това ще се мисли за стаята на детето.

Иначе през нощта си спи в креватчето, а през деня или на нашето легло или в шезлонга. Знам, че пише, че не е за продължителен сън, но той си подремва там. Скоро като започне да се върти няма да го оставям на спалнята.

# 131
При нас разположението го налагаше, стаите ни са много малки и в спалнята просто няма място за допълнително креватче, дори от малките. А за останалото, на камерата я виждам много по ясно, отколкото като съм в стаята, а тъй като е съвсем близо я чувам отлично дори и без бебефона. Естествено, притеснявам се, но то и преди това се притеснявах че ако нещо се случи може да го проспя от преумора, защото на дивана дори и по-дълъг сън не ти носи необходимата почивка.

# 132
Здравейте! Аз съм с юлско бебче, но реших да попитам вас-с малко по-големи бебчета, водите ли ги в т.нар. "Солна стая"? В града имаме и св препоръчва от 1 месец нагоре, но все пак ми се струва раничко...

# 133
Здравейте! Аз съм с юлско бебче, но реших да попитам вас-с малко по-големи бебчета, водите ли ги в т.нар. "Солна стая"? В града имаме и св препоръчва от 1 месец нагоре, но все пак ми се струва раничко...
Внимавайте със солните стаи, защото често водят болни дечица там да се лекуват и на една приятелка детенцето хвана вирусна пневмония от там

# 134
И баткото и малчо спят в нашата стая. Малко сме накачурени един върху друг, но баткото си иска в нашата стая, а бебчо е прекалено малък да го отделям. Каквото такова, важното е мъниците да са щастливи. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт