Есенното слънце вече грее, а порасналото ЮНче гука в количка и на глас се смее - Тема 4

• 21 321
  • 798
  •   1
Отговори
# 555
Мишето пък не мога да я удържа, както я оставя веднага по корем се върти та понякога и обратно ама мрънка. И вече спи само по корем от няколко седмици и аз малко се стресирам като я видя забила нос понякога през нощта... Много реве тези дни май от зъбки и Бочкото не помага. Някакси малка ми изглежда още да я мажа с нещо по-сериозно... На 3 месеца и 20 дена. Но ако прекалено много я мъчи ще се наложи. Какво мислите за Камилия?

# 556
Аз за зъбки съм приготвила гелче Дентокинд и мисля да пробвам английските хомеопатични Teetha и Ashton & Parsons като назрее момента.
Моят посяга към предмети, хваща ги много добре и веднага към устата. Ама само ако му се дадат отгоре Simple Smile ако са встрани изобщо не си дава зор да пробва да се обърне Simple Smile много е шишкав миличкия, а е само на кърма, при това не е и толкова ящен Simple Smile днес се обърна от корем по гръб, но по-скоро се катурна случайно няколко пъти, за да слуша баща си как му говори отгоре Simple Smile

# 557
Аз от 2 дни мажа с дентокинд, ама няма ефект. Не знам дали не трябва да се натрупа,ама като е гел предполагам, че веднага трябва да действа. Thinking комшийката е неонатолог и ми даде едни мострички генгигел, мисля да пробвам с тях. Каза и за дормикинд таблетки. Давали се за успокоение. Сутрин и обед по 1 таблетка и вечер 2

# 558
  • София
А дано подействат, всички тия неща при нас нямаха успех с баткото. Сега даже няма и да пробвам.

# 559
Аз с баткото ползвах Бочко гел и Дентокинд таблетки, първите зъби бяха ужасен ужас. Бочко гелът за зъби нямаше полза, но пък много ми помагаше като трябваше да заспи, а не можеше и ревеше- като го намажех и млъкваше, за да го оближе Joy
Като цяло си е гадна работа зъбите и трябва да се изживее, с баткото най-голям зор бяха първите, после сякаш нямаше непоносима драма, а ги вадеше по 4 наведнъж - 4 предни, 4 кътника, 4 кучешки все наведнъж избиваха. Но с първите ме будеше на 20 Мин нощем да суче, защото вече бяхме махнали биберона

# 560
А някой да е чувал за/ползвал кехлибарените герданчета за зъбки?

# 561
  • София
Аз съм ги ползвала...ефект нула, но пък изглеждат добре хахаха:)

# 562
Хаха, защото четох уж хубави мнения за тях... за момента аз също нищо не съм приготвила за зъбки. Тия гелчета и хомеопатии са ми много несериозни. Ако го закъсаме, Панадол и здрави нерви. А, и без мастика! 😂

# 563
  • София
То и аз четох и бях много впечатлена, но уви. Ма може да си е до дете знам ли. Аз за баткото имах гривна кехлибарена, се га мога да я пробвам и на дребосъка, но не възлагам никаква надежда.

# 564
За обръщането аз май вече писах, че и моята бебка не се обръща и въобще няма и желание, повече се напъва да сяда. За килограмите мисля, че няма значение, а си зависи от детето, сега на 4 месеца Поли тежи 7 кг. и не се обръща, а баткото беше 9,5 кг. на 4 месеца, беше много дебел, но се обръщаше.
За зъбките съм си поръчала на роднини  от Англия прахчета Teetha и едно гелче Bonjela с баткото го ползвах и бях доволна. Купих си и силиконов гердан(от медицински силикон) за гризане, все още не го гризе сама, трябва аз да го държа но помага при кърмене да не се озърта много, а да гледа гердана.
Спокойна вечер на всички, ние все още се приспиваме.

# 565
И аз си поръчах герданчето, моя приятелка каза че много е помогнало при нейното. При нас още има проблем с нослето и вече започна докато спи да кашля да се дави 20 30 мин и се буди с рев и е голям ужас. Утре пак сме при личната и мисля на алерголог да я запиша. Все не ми се вярва че са лиги не знам. за 3 седмици от ШС , осцулококцуим , биозин , витамин Ц .. до синекод и тобрекс.... и още и хърка нослето

# 566
  • София
При нас хремата е само от 5 сутеин до към 8...после изчезва...що за хрема...

# 567
  • София
Здравейте!
Зъбките са ми малко забравена тема. Каките имаха ужасни колики, но зъбния период не помня.
Да ви питам за стерилизирането, до кога ще действате?
Моята си докопва на шезлонга играчките и ги лапа, на постелка като е по гръб и корем или нея ближе, или пак някоя играчка.

# 568
  • София
Аз не стерилизирам вече от около месец. Не виждам смисъл. Той каквото докопа го лапа.

# 569
  • WonderLand
Аз спрях да стерилизирам още като стана на месец, но ние сме само на кърма и шишета почти не съм ползвала. Само когато се наложи да се цедя стерилизирам помпата и покрай нея бутам и бибките, шишетата и гризалките в стерилизатора.

Общи условия

Активация на акаунт