Покажете си детските стаи - тема 26

• 51 188
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Винаги мебелите са били съобразени с нуждите без да ги сменям всяка година - то и нужда няма, променяли сме, размествали, като единственото умаляло са първите две легла на децата.
Освен търговски трик, нищо друго различно не виждам в "мебели според ръста"

# 511
  • София
Аз показах какво са Монтесори мебелите защото питахте. Ясно е, че малките деца се катерят навсякъде и няма как всичко в къщата да е с техния размер. Икейските мебели масово са съобразени с височината на децата. Ние лично като махнем бебешкото легло ще вземем малко и ниско легло и чак в училищна възраст стандартен размер 90х200. Това е и с цел да имаме повече свободно място в стаята за игра.

# 512
  • Варна
Амииии моят син беше с бебешкото си легло до миналото лято Joy след което мина на 90/200. Добре че бебешкото беше с размер 70/140.

# 513
  • София
Може би най-добре е ако някой може да препоръча коректна фирма за изработване на мебели по поръчка с размери, определени от клиента. Не е наша работа да се месим в избора на хората. Според мен също не е практично да се прави малък гардероб, но ако не греша, жената спомена, че парите не са проблем, така че това си е техния избор. Вероятно не им е трудност да сменят мебели често. За съжаление аз не мога да бъда полезна с информация за такава фирма, защото никога не ми е било по джоба обзавеждане по поръчка.
Икейските мебели също ги подкрепям. От модулите им всеки би могъл да си напасне нещо според нуждите и пространството.

# 514
  • Варна
Аз мога да препоръчам варненска фирма, ако някой търси. Формика се казва фирмата, тук има координати:
http://www.bulmarket.com/firmi/listing-1747

# 515
  • Пловдив
Аз мога да препоръчам за Пловдив Simple Smile
Момчетата са страхотни и направиха "невъзможното" според лидери в кухненското обзавеждане на пазара Simple Smile
Доверихме им се и за детското обзавеждане, но определено с кухненското ме спечелиха Simple Smile

# 516
  • София
Здравейте! Предстои ни да обзавеждаме детска стая и искам да попитам няколко неща.
Откъде можем да поръчаме мебели (тип Монтесори) - легло и гардероб ни трябват. Някое място, от което сте доволни в съотношение цена и качество? И сравнително бърза изработка ако имат ще е супер.
Моля ви също да ми препоръчате какъв килим може да вземем за детската. Няма значение цената. В  нас няма килими и изобщо не знам какво и къде да търся и по какви критерии... Благодаря предварително!

Толкова се отплеснахме по мебелите, че не отговорихме за килима. Аз лично препоръчвам дебел килим с къса нишка защото децата прекарват много време на пода и трябва да им е топло и меко. А късата нишка се чисти значителни по-лесно от трохи от солети, бисквити и какво ли още не. Ние имаме следните килими и от всички съм доволна, като вълненият ми е най-любим.

Вълнен, но в друг цвят

Килим Икеа

Имаме и един тип мокет с пътища за коли от Jusk, но не го намирам онлайн.

# 517
  • Пловдив
Аз мога да препоръчам за Пловдив Simple Smile
Момчетата са страхотни и направиха "невъзможното" според лидери в кухненското обзавеждане на пазара Simple Smile
Доверихме им се и за детското обзавеждане, но определено с кухненското ме спечелиха Simple Smile

Може ли координати на тези момчета, от Пловдив съм и ще ми се наложи изработване на мебели по поръчка.
Благодаря.

# 518
  • Пловдив
Навсякъде вкъщи пода е естествено дърво, но в съчетание с килим от вълна усещането е неповторимо.
При първа възможност ще подменя полипропиленовите, които имам.

# 519
Мерси за предложенията за фирми! Много благодаря че ме ориентирахте и за килими госпожа лаленце и miraluba!

Иначе идеята за мебелите тип Монтесори е само легло и гардероб да вземем, като на леглото ще махнем преградите след известно време, така че ще се ползва поне няколко години. И гардероба няма да е много голям. Ние живеем доста минималистично, така че не ни трябва да  побира много неща и съответно не очаквам да е толкова скъпо като цяло. Но ще видя и в Икеа сайта каквж има, щом ги препоръчвате. Blush
Например:

# 520
А не може ли нормално голям гардероб и вътре да се сложи такова примерно, то е детски размер

Аз няколко пъти съм правила от вградени гардероби, които нямат нищо вътре освен релса за дрехи, гардероб по мой вкус слагайки вътре нещо подобно

# 521
Ето и една момичешка стая. Така и не намерих шалте, идеята е да е лилаво, и ще копирам на него мотива от стикера.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 522
Много е хубаво!
И стаята на дъщеря ми е лилава. Много малка е и често неподредена иначе бих я снимала за идеи.

# 523
Силвееее! Първо огледах стаята, после видях короните, балерината, десктопа, стойката на момичето и вече бях сигурна на кой е стаята, преди да се върна и да видя кой потребител е публикувал снимката.
Много е хубава стаята.

# 524
  • Русе/Germany
Силвия, много хубава момичешка стая Simple Smile
Това канал за кабели ли?
Искаме да правим с лед лента стаята на детето, и мъжът ми иска да са по-надолу а аз искам да са почти до тавана, та се замислих да не и вашето да е такова и да дадеш мнение 😊

Общи условия

Активация на акаунт