С две ръце препоръчвам Надежда Христова, прекрасен човек и професионалист.
Избор на лекар не мога да направя, защото не съм се следила там и не ги познавам. Опитвам се да чета добия представа от стари мнения, но както има доволни, така има и недовилни. И малко на лотария бие този мой избор.
Избор на лекар не мога да направя, защото не съм се следила там и не ги познавам. Опитвам се да чета добия представа от стари мнения, но както има доволни, така има и недовилни. И малко на лотария бие този мой избор.
Аз отидох и родих без избор на екип, само бях ходила на отворени врати и на няколко уроци за бъдещи майки, които организират в МД. От отворените врати добих представа за чистотата и оборудването- видяха ми се супер, даже помня, че се изненадах като видях залите за раждане. Не съм избирала екип, защото смятам, че прекалено много бебета са се появили в ръцете на всеки един от лекарите там, та да съм претенциозна относно това (моята бременност беше лека и нямаше никакви признаци за усложнения и това също беше фактор). Току що погледнах документите си от раждането и виждам, че моята акушерка също е била Н. Христова- тази жена беше невероятна! Толкова спокойствие ми вдъхна, търпелива, с точни напътствия, които много оцених като жена, която за пръв път минава през раждане. Ако не беше влязла главната лекарка на "последната права", нямаше и разрез да ми направят, защото Христова й каза "недейте, това е вена, не срязвайте", а отговорът беше "за всеки случай". Е, малък беше разрезът, но все се питам дали можеше и без него
Та Н. Христова- страхотна акушерка!
Препоръчани теми