, но имам все още някои въпроси и ще съм ви благодарна да ми помогнете. Избрах при кой лекар ще раждам - засега индикациите са за нормално раждане - въпроса ми е каква е практиката - счита се, че съм избрала лекар или екип при попълването на документите. Аз останах с впечатление, че на раждането са дежурните акушерки, а не някоя определена. При вас как беше?
, но имам все още някои въпроси и ще съм ви благодарна да ми помогнете. Избрах при кой лекар ще раждам - засега индикациите са за нормално раждане - въпроса ми е каква е практиката - счита се, че съм избрала лекар или екип при попълването на документите. Аз останах с впечатление, че на раждането са дежурните акушерки, а не някоя определена. При вас как беше?
, но имам все още някои въпроси и ще съм ви благодарна да ми помогнете. Избрах при кой лекар ще раждам - засега индикациите са за нормално раждане - въпроса ми е каква е практиката - счита се, че съм избрала лекар или екип при попълването на документите. Аз останах с впечатление, че на раждането са дежурните акушерки, а не някоя определена. При вас как беше? Препоръчани теми