🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 975
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 495
Искам да поздравя човека със спойлера...много ви здраве и поздрави на екипа, който го беше потвърдил Wink

# 496
  • Испания
Браво на Димо! Е, видя се, че нищо не се знае.

# 497
  • София
Уникално шоу , впечатлена съм ! Случайно някой да знае от къде могат да се купят билети за шоуто ? 😉
Дадоха децата ми за малко. Само с покани е.
Ех, че кеф...Димо😆

# 498
ТУШ....
Страшен Димо, не мога да повярвам.
Иии, че ме е яд, че отпадна!

# 499
  • тук, на мястото си
Димо Алексиев - браво!
Ще се връща в Откраднат живот и затова отпада от тук.

# 500
  • при най-добрият мъж...
Много се разхубавил Димо Алексиев.

# 501
Продължавам да съм убедена , че рицарят е Димо Алексиев Bowtie
Браво на теб
За разлика от панела, ти позна

# 502
# 503
Имам усешането, че не се гласува за най - добре представил се, а за този, който не е ясен за да го покажат.

# 504
  • Далечният изток
Браво на позналите, аз просто не очаквах, че Димо може така да пее. Изумена съм! И страшно ме е яд, че отпадна...
Разбрах за уликата с лентата - "Най, най, най" при завършването на НАТФИЗ.

# 505
Имам усешането, че не се гласува за най - добре представил се, а за този, който не е ясен за да го покажат.

Което е голяма простотия. Айде другия път да излезе ясен Гарвана, после Розата и да закриваме. Димо щеше да е пълна мистерия доста дълго време, сигурна съм.

# 506
И мен ме е яд за рицаря, трябваше пилето да отпадне, как се правят на ударени и не казаха Дивна 🤨
За розата си мислих, че е Петя ама днес като и гледах телосложението всякаш не е тя 🤔Някоя жена дето обича рок, но коя? 👀

# 507

Което всъщност е доста нелогично, защото би следвало тези, които не са разпознати от масовата публика, да продължават, за да има съспенс. Иначе за какво да слушаме Ненчо, Албена, Фицата, Алисия и Дивна с маски, макар и красиви. Laughing

# 508
Много се разхубавил Димо Алексиев.
Винаги си е е бил атрактивен. 😏

# 509
  • София
Явно си имат уговорка колко да изкарат в предаването. Димо трябва да снима. Кога се е гледало гласуването в нашенските риалити?

Общи условия

Активация на акаунт