🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 405
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 615
Направи ли ви впечатление, че на интервюто на Кремена Халваджиян, говорейки за маските за пилето казва:" ТОЙ вижда".... и не беше изпуснато нарочно....

# 616
  • тук, на мястото си
Може би е казала ТО вижда, нали говори за пиле - среден род.

# 617
Изгледах и предишния епизод. Розата все ми напомня и в походката,  позицията на краката в определени моменти, движение на ръцете и т.н. на Кулагин. Знам, че е  невъзможно. Нито отговаря на ръст, нито знам дали може да пее. И все пак много клоня към този избор. Замислям се и за Камелия Тодорова.
Камелия Тодорова  и Росица Кирилова също може да са предположения за Гарвана.
Интересен формат.  Снощи случайно попаднах на темата и изгледах последният половин час на формата.
След това с помощта на  Mari_Mar успях да ги изгледам и предните две предавания.  Hug
Благодаря, Smileys за темите bouquet

# 618
Не каза за пилето нито ТО, нито ТЯ..... ясно каза ТОЙ

# 619
Може би нарочно го е казала така, за да отвлече вниманието от Дивна.. което вече няма как да стане Grinning

# 620
  • София
Или пък той- участникът. 😀

# 621
Много ми е кекаво това пиле за мъж. Освен, ако не е някое малко момченце, няма кой друг известен мъж да изкара такива крачета и ръчички.

# 622
Последните ни предположения

Гарвънът с този ясен чист глас ми звучи доста детски, така че на този етап залагам на Крисия. Прекрасно изпълнение направи, което и да е момичето.
Розата - си е жена, има брич, женски крака. Мисля си за Жана Б., Прея, Поли Г., Алекс Р.;  
Пилето - според нас - Деси Добрева, Стефан Илчев.
Бикът - Папи Ханс, Филип Аврамов. Миналият път залагахме повече на Папи Ханс, но този басов тембър и играта с чашата и жестовете с ръката... това си е актьорска, драматична, игра и повече отива на актьор. Откъде обаче го изкара този толкова басов глас... ще видим накрая.
Лъвът - Петя БУ, Тита, Гери Н
Кукерът - доста просташко държане, определено не е спряганият от някои Орлин Павлов. Орлин е класа и на съвсем друго ниво. Ненчо обича да се гъбарка с всичко и всички и може и да е той.
Принцесата - Алисия

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 21:56 от Tahiti

# 623
Има ли други предположения за Принцесата освен Алисия? Понеже аз май само за нея съм чела.

# 624
А действително ли с тези маски пеят в момента на изпълнението?

# 625
  • Испания
А действително ли с тези маски пеят в момента на изпълнението?

Да.

# 626
Костюма на гарвана е цял шедьовър. Но и според мен е жена гарвана, много нежно пее.

На няколко пъти хващам участниците да отдалечат микрофона толкова, че на това разстояние едва ли ще може да се улови отчетлив глас и пеене. Още миналия път ми мина през акъла, че са на запис/плейбек.

На един от участниците, когато панелистите му зададоха въпрос, Рачков му направи забележка под маската да сложи микрофона.

# 627
  • Далечният изток
Вече писахме - имат микрофони вътре в маските. Халваджиян каза, че в някои маски има по 2 микрофона.
Когато отговарят на въпроса е друго - нали онзи микрофон им променя гласа, затова на него трябва да говорят, но пеенето си е на микрофоните вътре в маските. Май Джулка имаше микрофон като си махна маската.

# 628
  • Испания
Вече писахме - имат микрофони вътре в маските. Халваджиян каза, че в някои маски има по 2 микрофона.

По три.

# 629
  • Далечният изток
май каза - 2 в маските и един, който държат - 3

Общи условия

Активация на акаунт