🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 451
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 630
 35 килограма тежи костюма на гарвана.... може ли момиче или жена да го носи и пее?
[/quote]

Това е нашето мнение, а дали е вярно или не - за нас е без значение. Наслаждаваме се на шоуто и играта с отгатването. Не се съревноваваме с никой.

Трудно ми е да повярвам, че един мъж, бил той и Стефан Илчев с прекрасния му глас, би могъл да докара такъв ясен, звънък, чист, детски глас.
Гледах преди време снимки на Крисия -  16 годишна - детето вече е пораснало физически, направо си изглежда като прелестна млада жена.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 11:39 от Tahiti

# 631
Обаче най после подходящо поприще за Халваджиян:) Костюмите са много интересни и приятни. За разлика от останалото й творчество

# 632
  • Ланкър, планините Овнерог
До вчера и аз симислех, че е плейбек, но на един от участниците (не помня кой) в началото на песента му за секунди тръгна с обработения глас. Веднага го оправиха, но за секунда беше. Явно си беше на живо.

# 633
  • ВАРНА
"В града, от който си има ли река.  ". ами има.. то във всяко населено място има река, я поточе,  канал...

Ами на първо четене - във Варна - Балчик и Каварна няма никаква река-поточе-рекичкичка.

# 634
Прегледах темата по диагонал и не видях някой коментирал ли е, че при Розата стана гаф и при въпросите се чу чисто Да, без обработка от микрофона. Дали има някъде видео на тази част или да сте го коментирали.
След шоуто качиха видеото. Прослушах го два пъти и ми се струва, че гласът й е нисък, като на Алекс Р.

# 635
Направи ли ви впечатление, че на интервюто на Кремена Халваджиян, говорейки за маските за пилето казва:" ТОЙ вижда".... и не беше изпуснато нарочно....
И аз започнах да мисля че пилето е мъж. Обсъждах го днес с няколко хора които казаха че тия крака с тия колене и празци и тая стойка не са на жена. Например Рафи? А за лъва ако нее Михова ми мина през главата това че на визитката говори за себе си в мъжки род. Но дали защото е лъв или защото наистина е мъж който може да пее като жена. Например Стефан Илчев

# 636
А действително ли с тези маски пеят в момента на изпълнението?

Да.
Нее няколко пъти го казаха че на запис пеят защото с маските неможе да се пее. Само незнам защо панела няколко пъти каза че е мн трудно да пеят с маските и само си противоречат жури и панел или все нещо не са разбрали журито или наистина ни правят на луди и са там само да ни заблуждават.

# 637
  • София
Не пеят на запис.

# 638
Костюма на гарвана е цял шедьовър. Но и според мен е жена гарвана, много нежно пее.

На няколко пъти хващам участниците да отдалечат микрофона толкова, че на това разстояние едва ли ще може да се улови отчетлив глас и пеене. Още миналия път ми мина през акъла, че са на запис/плейбек.

На един от участниците, когато панелистите му зададоха въпрос, Рачков му направи забележка под маската да сложи микрофона.
Да забележете че и като отпадне някой и вече без маска си испее песента я пее по абсолютно същия начин. Просто пускат записа. Водещите казаха че неможе да се пее с маските

# 639
Розата не е нито Алекс Р. нито Мария И. Определено и двете не могат да пеят така и гласовете са им коренно различни. Пуснах си клипчета на Роберта. Гласът на Розата наистина много прилича на нейния и фигурата, но все пак Роберта звучи по-професионално. Не че не може по-леко да го раздава, но пък визитката не се връзва. Нямам търпение да разбера  коя е Розата. Много ми е интересно!

# 640
Аз вчера се замислих дали не пеят на плейбек, защото съм изтървала, ако са го коментирали това в предаването, но ми направи впечатление Димо, когато свали маската и пак си изпя песента, че по едно време много подскачаше по сцената, а песента си течеше мнооого гладко, не трепна изобщо, а не знам кой може да извади такова пеене с толкова много подскачане.

# 641
Имам спомен, че Маги Х. каза че са на плейбек песните в едно интервю.

# 642
  • Mediterraneo
Абсолютно вярвам, че пеят на плейбек! Независимо какво говорят продуцентите за 103 микрофона в костюмите. Точно пеенето на Димо без маска доказва това твърдение. Пък който иска да си вярва, че пеят наживо.

# 643
Аз бих изпаднала в клаустрофобия зад тази маска. Сигурно въздух няма, а за пеене да не говорим. И с костюм 35 кг- представете си все едно да ви дам по един куфар във всяка ръка и да пеете. Има нещо сбъркано. Но не вярвам да пеят. Микрофоните в маските са само за промяната на гласа при въпросите.

# 644
Вече писахме - имат микрофони вътре в маските. Халваджиян каза, че в някои маски има по 2 микрофона.

По три.
Божеее.... Аз друго чух от журито,че пеят с техните гласове но на запис значи всеки от екипа лъже маже кои каквото си измисли. Ако имат вътре микрофони защо държат тия отвън. Всичко е на запис вижте че и като отпаднат и испеят песента без маска е по същия начин като с маската.... Запис..

Общи условия

Активация на акаунт