🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 484
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 645
  • На южния бряг
Мен пък друго ми прави впечатление, когато панела зададе въпрос, участниците не отговарят веднага, а сякаш чакат 10-15 секунди да им подадат отговор от апаратната, за да е завъртян!

# 646
Мен пък друго ми прави впечатление, когато панела зададе въпрос, участниците не отговарят веднага, а сякаш чакат 10-15 секунди да им подадат отговор от апаратната, за да е завъртян!

Мисля, че изчакват за да включат това, което им преправя гласа.

# 647

Да. Това и аз си го помислих. Не специално за 10-15-те секунди, а, че по принцип отговорите не са техни думи

# 648
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък мислех, че изчакват сигнал, за да е обработен гласа, като заговорят.

# 649
  • 221B Baker Street
Абсолютно на живо си пеят, с микрофоните, които са в маските им. А този, който държат пред устата, им променя гласа. Миналата събота Зуека и Рачков нали се забавляваха точно с един такъв микрофон, като говореха на него. Взеха го от ръцете на един участник, не помня точно кой беше. А точно вчера друг участник започна да си пее парчето, а бяха забравили да изключат въпросният ефект от микрофона и си запя с премодулиран глас.

# 650
И аз си мисля че им подават отговори от апаратната. Те ги питат "колко е часа?", а участниците отговарят "Сряда." Никаква връзка и логика въпрос - отговор. Както каза Рачков след отговор на участник "Както искаш така го разбирай" 😁

# 651
  • София
Много ми е кекаво това пиле за мъж. Освен, ако не е някое малко момченце, няма кой друг известен мъж да изкара такива крачета и ръчички.
хлапето от евровизия беше кльощав

# 652
Много ми е кекаво това пиле за мъж. Освен, ако не е някое малко момченце, няма кой друг известен мъж да изкара такива крачета и ръчички.
хлапето от евровизия беше кльощав

Кристиан Костов. По-висок ми се вижда.

Гугъл показва 183см за Костов. А пилето е едва 164см

# 653
  • София
Вие верно ли обсъждате пеенето че е на живо... В тея коруби??

Шотландецът пя ли вчера?

# 654
Шотландецът е другата седмица.

# 655
Всички открити до тук са с точна височина. Така че за Розата търсим жена 170 см и нито повече, нито по-малко.

# 656
  • софия
На мен не ми пречи да е на запис пеенето, важното е гласът да не е променен, но при някои си личи  задъхването като при пеене по време на танц /но и това може да се пресъздаде на записа/.
За мен Лъвът е жена /първият път си мислех за Ваня Червенкова като физика:)/
За Пилето - в никакъв случай не е Бежанска, тя е доста по-набита и гласът й е по -писклив
Панелът ми е ужасно скучен и безсмислен....
Рачков тук е с една идея по-поносим, но пак не знае кога да се кротне.

# 657
  • София
Като каза панелът.. Пънчев какво си играе на телефона? И то някакво дърво.

# 658
Някой може ли да намери колко е висока Петя Буюклиева, че нещо гласът на розата ми е точно като нея уликите също. Тя е от Асеновград който е известен с бални рокли булчински и така нататък, за това нищо чудно да е била шивачка като малка

# 659
  • софия
Петя Буюклиева няма никакъв шанс да е розата....нито физика , нито глас съвпадат

Общи условия

Активация на акаунт