🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 450
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Сузанита пее много посредствено, няма как да е тя.

# 676
...глътнала пилето. ...JoyJoyJoy фразата на сезон 1 е това Heart Eyes

# 677
Петя Буюклиева 20 песни изпя в Капките и все с нейния си глас, сега точно ще го преправи така, че да не можем да го разпознаем, да бе.

Пилето ако наистина е момче с тия кльощави крака се сещам само за Кристиян Костов

# 678
  • софия
Пилето ако наистина е момче с тия кльощави крака се сещам само за Кристиян Костов
Аз се сещам за един актьор, който беше при Слави и участва и в "Къщата на тъщата". Не му знам името, от провинцията е, но не знам подробности. Той е доста клечав.

# 679
Мария като отговаря 1ва цепи мрака с малоумни идеи. Иначе преписва от Геро, толкова й е акъла.

# 680
На Пилето крачетата от коленете надолу много ми приличат на момчешки, но нещо не мога да се сетя кой известен мъж/момче е толкова слаб, че и дребен на ръст. Освен ако не са го накарали да се попрегърби под черупката, че да снижат ръста 😂.

# 681
А двете братчета, които изгряха при Слави? Не им помня имената.

# 682
Пилето е Дивна

# 683
Уликите упорито натам ни насочват, ама да не се окаже някой мъж, не знам защо нещо ме кара това да си мисля (всъщност както казах по-горе - формата на крачето, така ми изглежда, лично мнение).
Да не вземе само накрая  да излезе бат Милко 😝

# 684
Познавам гласа на Дивна, абсолютно тя е. По вероятно мъж да излезе Розата, но засега ми е като Жана

# 685
Ако Розата е мъж, трябва да са сложили на костюма подплънки на ханша.
Все си мисля, че под някоя от маските ще изскочат Стефан Илчев и Папи Ханс.

# 686
  • Mediterraneo
А двете братчета, които изгряха при Слави? Не им помня имената.

Хасан и Ибрахим? Не мисля.

От първата поява на Пилето ми направиха впечатление точно краката, че не ми приличат на женски. Обаче всички улики ме насочиха към Дивна, не знам.

# 687
Гладът на пилето в двете предавания е много различен.
В първото ми прилича на Нети, във второто- Дивна

# 688
Какъв Папи Ханс, това момче не може да пее грам

# 689
Като си подбере подходяща песен му минава номерът, та затова, да не губи вълната от предния формат и да не го забравят 😅 (иначе лично - никак не ми е по вкуса)

Общи условия

Активация на акаунт